Για ένα γκολ δεν κατάφερε να προκριθεί το πόλο του ΟΦΗ

Σπορ
Για ένα γκολ δεν κατάφερε να προκριθεί το πόλο του ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σημαντικές εμπειρίες αποκόμισαν τα κορίτσια του ΟΦΗ..

Για ένα...γκολ δεν κατάφερε η νεανική ομάδα πόλο του ΟΦΗ, να διεκδικήσει την άνοδο στην Α2, μέσα από τους αγώνες της Β’ φάσης, για το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής, που έγιναν στο κολυμβητήριο της Νίκαιας.

Στο κρίσιμο παιχνίδι με το Καλαμάκι (9-9), ο ΟΦΗ δέχθηκε την ισοφάριση 1.5 λεπτό πριν από το τέλος και παρά την προσπάθεια στις τελευταίες επιθέσεις να πετύχει το γκολ της νίκης δεν τα κατάφερε και έτσι έμεινε στην 4η θέση (προκρίθηκαν οι τρείς πρώτοι στην τελική φάση).

Πάντως, για τα νέα παιδιά της ομάδας πόλο του ΟΦΗ, οι εμπειρίες από τους αγώνες αυτούς, θα είναι πολύτιμοι για το μέλλον.

Οι πέντε ομάδες που προκρίθηκαν στην τελική φάση (31/7-2/8) είναι οι: Ιωνικός, Νηρέας Χαλανδρίου, ΝΟ Καλαμακίου, από τον Όμιλο Νότου (Αττικής) και οι ΠΑΣ Φοίβος και Επειός Ήλιδας, από τον Όμιλο Βορρά (Θεσσαλονίκης). Οι 2 πρώτες ομάδες της τελικής κατάταξης, ανέρχονται στην Α2 Εθνική Κατηγορία.

Tα αποτελέσματα του ΟΦΗ: Ιωνικός - ΟΦΗ 13-5, ΝΟ Καλαμακίου - ΟΦΗ 9-9, ΟΦΗ-Σύρος 13-11, Νηρέας-ΟΦΗ 11-8. Η βαθμολογία: 1. Ιωνικός 12, 2. Νηρέας Χ. 7, 3. Καλαμάκι 5, 4. ΟΦΗ 4, 5. Σύρος 0.

Στις κορασίδες, ο ΟΦΗ, έπαιξε για τις εμπειρίες στην Α’ Φάση, στους αγώνες που έγιναν στο κολυμβητήριο Χανίων. Τα αποτελέσματα του ΟΦΗ: Πανιώνιος - ΟΦΗ 20-4, ΟΦΗ - ΝΟ Χανίων 7-25, ΝΟΡ-ΟΦΗ 22-6. Η βαθμολογία: 1. Πανιώνιος 9, 2. ΝΟΧ 6, 3. ΝΟΡ 3, 4. ΟΦΗ 0. Οκτώ ομάδες (από τον κρητικό όμιλος Πανιώνιος και ΝΟΧ) θα λάβουν μέρος στα τελικά της διοργάνωσης (7-9/8).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News