Ο Νηρέας Χαλανδρίου το πρωτάθλημα στην Α1 Πόλο Γυναικών

Σπορ
Ο Νηρέας Χαλανδρίου το πρωτάθλημα στην Α1 Πόλο Γυναικών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χθες είχε κατακτήσει τον τίτλο και η ΑΕΚ στην Α2 Ανδρών...

Ο Νηρέας Χαλανδρίου ήταν ο μεγάλος νικητής του τελικού, την Κυριακή (12/7), στο πρωτάθλημα των Νέων Γυναικών, καθώς επικράτησε στα πέναλτι με 19-18 (10-10 κανονική διάρκεια), σε έναν εξαιρετικό αγώνα.

Ο ΝΟ Βουλιαγμένης ξεκίνησε πολύ καλά στο παιχνίδι, καθώς αρχικά προηγήθηκε με 3-1, ενώ στο τέλος της τρίτης περιόδου απέκτησε διαφορά τριών τερμάτων (9-6). Στο τελευταίο οκτάλεπτο, ο Νηρέας Χαλανδρίου ανέβασε πολύ την απόδοσή του και κατάφερε να ισοφαρίσει σε 10-10, οδηγώντας το παιχνίδι στη διαδικασία των πέναλτι και κατάφεραν να κατακτήσουν το τρόπαιο στο πρωτάθλημα των Νέων Γυναικών, παίρνοντας τη νίκη με 19-18.

Τα οκτάλεπτα: 1-3 , 2-2 , 3-4 , 4-1 , 9-8 πέναλτι

Από κει και πέρα, η ΑΕΚ συνεχίζει να γράφει τη δική της ιστορία στην υδατοσφαίρηση, καθώς στέφθηκε πρωταθλήτρια στην Α2 Ανδρών, νικώντας τον ΓΣ Περιστερίου με 10-9 στον Μεγάλο Τελικό, το Σάββατο στο Κολυμβητήριο Περιστερίου.

Οι δύο ομάδες είχαν ήδη εξασφαλίσει το εισιτήριο για το πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών της νέας περιόδου, με την "Ένωση" να κατακτά το πρώτο της τρόπαιο, δείχνοντας ότι επιθυμεί να πρωταγωνιστήσει.

Τα οκτάλεπτα: 1-2 , 3-4 , 2-2 , 3-2

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News