Γιορτή του πόλο το τουρνουά Παίδων του ΟΦΗ

Σπορ
Γιορτή του πόλο το τουρνουά Παίδων του ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι έγινε στους αγώνες που φιλοξενήθηκαν στο Λίντο…

Μια γιορτή για την υδατοσφαίριση του Ηρακλείου και της Κρήτης, ήταν το 3ο Εθνικό τουρνουά πόλο Παίδων στις εγκαταστάσεις του κολυμβητηρίου Λίντο Ηρακλείου, το Σαββατοκύριακο 29/2 & 1/3/2020,το οποίο συνδιοργανώθηκε από τμήμα υδατοσφαίρισης του Ερασιτέχνη Ο.Φ.Η. και τον Δήμο Ηρακλείου - Δ.Ο.Π.Α.Φ.Μ.Α.Η., με την συμβολή του Ε.Α.Κ.Η και την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης. Στο τουρνουά συμμετείχαν 4 ομάδες υδατοσφαίρισης (Ο.Φ.Η. - Α.Ο. ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ - Γ.Σ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - Α.Ν.Ο. ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ), 70 αθλητές και πραγματοποιήθηκαν 8 παιχνίδια με νικητές όλα τα παιδιά.

Στα αγωνιστικά, στον μικρό τελικό αναμετρήθηκαν ο Ο.Φ.Η. με τον Α.Ν.Ο. ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ με το παιχνίδι να λήγει ισόπαλο 18-18 και τον Ο.Φ.Η. να βγαίνει νικητής 3-2 στην διαδικασία των πέναλτι, ενώ στον τελικό Α.Ο. ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ κέρδισε τον Γ.Σ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ με σκορ 12-9. Έτσι την 1η θέση κατέλαβε η ομάδα του Α.Ο. ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ, τη 2η θέση η ομάδα του Γ.Σ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ, την 3η θέση η ομάδα του Ο.Φ.Η. και την 4η θέση η ομάδα του Α.Ν.Ο. ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ.

Ηταν ένα δυνατό τουρνουά και όλα τα παιδιά που συμμετείχαν είχαν την ευκαιρία να πάρουν σημαντικές εμπειρίες.

Με ανακοίνωση του, ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ και το τμήμα υδατοσφαίρισης του συλλόγου, θα ήθελε να ευχαριστήσει ιδιαίτερα το σύνολο των ανθρώπων των τοπικών αρχών που υποστήριξαν μια τόσο σημαντική διοργάνωση για την προώθηση του αθλήματος και την στήριξη των κρητικών αθλητών, μετά από αρκετά χρόνια στο Ηράκλειο, τους αθλητές του Ο.Φ.Η. και τους γονείς τους, καθώς και τους αθλητές, γονείς και εκπροσώπους των 3 ομάδων που ταξίδεψαν από την Αθήνα για να λάβουν μέρος στο τουρνουά.

Στο τουρνουά παρευρέθηκαν στην έναρξη των αγώνων και στην λήξη και βράβευσαν τους αθλητές οι εκλεκτοί προσκεκλημένοι κ.κ.Βαρδαβάς Κων/νος Αντιδήμαρχος Ηρακλείου και Πρόεδρος της Επιτροπής Αθλητισμού - Δ.Ο.Π.Α.Φ.Μ.Α.Η., Συριγωνάκης Νικόλαος Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου, Ζερβός Ελευθέριος Πρόεδρος του Ε.Α.Κ.Η., Ανδρεαδάκης Νεκτάριος μέλος της Επιτροπής Αθλητισμού του Δ.Ο.Π.Α.Φ.Μ.Α.Η., Σακαράκης Κων/νος Αναπληρωτής δ/της του Ε.Α.Κ.Η. και ο κ. Σπυριδάκης Παναγιώτης Γενικός Γραμματέας του Ερασιτέχνη Ο.Φ.Η.

Η υδατοσφαίριση του ΟΦΗ ευχαριστεί ακόμη τους γιατρούς, τους διαιτητές και τη γραμματεία που συμμετείχαν αφιλοκερδώς και εκφράζει την ευχή, τέτοια τουρνουά να γίνουν θεσμός για την υδατοσφαίριση του Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News