Οι ομάδες της Κρήτης που προκρίθηκαν στα Πανελλήνια Εφήβων- Νεανίδων

Σπορ
Οι ομάδες της Κρήτης που προκρίθηκαν στα Πανελλήνια Εφήβων- Νεανίδων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά τους αγώνες πόλο που έγιναν το Σαββατοκύριακο...

Η Α' φάση στο Πρωτάθλημα των Νεανίδων ολοκληρώθηκε την Κυριακή (26/1), με το εισιτήριο για τη Β' φάση να παίρνουν 16 ομάδες μεταξύ των οποίων ο ΝΟΡεθύμνου και ο ΝΟΧανίων.

Στην Β' προκριματική φάση (10-12 Απριλίου), ΔΕΝ προκρίνεται η τελευτάια ομάδα κάθε Ομίλου. Η κλήρωση των αγώνων της, 12 Φεβρουαρίου (11.45) στα γραφεία της ΚΟΕ.

Οι 16 που προκρίθηκαν είναι οι εξής: Νηρέας Χαλανδρίου, ΑΝΟ Γλυφάδας, ΓΣ Περιστερίου, Ηλυσιακός (Όμιλος Αττικής), Εθνικός Πειραιά, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Άρης (Όμιλος Θεσσαλονίκης), ΝΕ Πατρών, Πανιώνιος, ΟΥΚ Βόλου, ΝΟ Λάρισας (Όμιλος Βόλου), ΝΟ Βουλιαγμένης, ΝΟ Ρεθύμνου, ΓΣ Ηλιούπολης, ΝΟ Χανίων (Όμιλος Χανίων).

ΟΜΙΛΟΣ ΚΡΗΤΗΣ

4η αγωνιστική:

ΝΟ Βουλιαγμένης - ΝΟ Ρεθύμνου 13-6

ΝΟ Χανιών - ΓΣ Ηλιούπολης 6-12

5η αγωνιστική:

ΟΦΗ - ΝΟ Βουλιαγμένης 6-22

ΝΟ Ρεθύμνου - ΝΟ Χανίων 19-4

Τελική Βαθμολογία:

ΝΟ Βουλιαγμένης 12

ΝΟ Ρεθύμνου 9

ΓΣ Ηλιούπολης 6

ΝΟ Χανίων 3

ΟΦΗ 0

Ολοκληρώθηκαν και οι αγώνες της Α' φάσης του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Εφήβων και στους 11 Ομίλους και αναδείχθηκαν πλέον και οι 40 ομάδες που προκρίνονται στη Β' φάση της διοργάνωσης (1-12/4). Σημειώνουμε ότι από την Α' στη Β' φάση ΔΕΝ προκρίθηκαν μόνο οι ομάδες που πήραν την τελευταία θέση στη βαθμολογία σε καθέναν από τους 11 Ομίλους. Από την Κρήτη στην επόμενη φάση προκρίθηκαν ΝΟΧανίων, ΟΦΗ και ΝΟΡεθύμνου.

Έτσι οι 40 που πήραν το εισιτήριο είναι: Πανιώνιος, ΝΟ Χίου, Ιωνικός, ΑΟ Πετρούπολης (από τον Α' Όμιλο Αττικής), ΝΟ Βουλιαγμένης, ΑΕ Χαϊδαρίου, ΓΣ Περιστερίου, ΝΟ Χαλκίδας (από τον Β' Αττικής), Παλαιό Φάληρο, Νηρέας Χαλανδρίου, Ροή (από τον Γ' Αττικής), ΑΝΟ Γλυφάδας, Παναθηναϊκός, Μίλων, ΑΝΟ Μεταμόρφωσης (από τον Δ' Αττικής), Ολυμπιακός, Νηρέας Γέρακα, Εθνικός Πειραιά (από τον Ε' Αττικής), ΝΟ Πατρών, ΝΟ Ναυπλίου, ΝΕ Πατρών, ΝΟ Καλαμάτας (από τον Όμιλο Πατρών), ΟΥΚ Βόλου, Νηρέας Λαμίας, ΝΟ Λάρισας, ΝΕ Λαμίας (από τον Όμιλο Βόλου), Πανσερραϊκός, ΝΟ Καβάλας, Ποσειδών Ορεστιάδας, Εθνικός Αλεξανδρούπολης (από τον Όμιλο Αλεξανδρούπολης), ΟΦΘ, ΝΑΟ Κέρκυρας, ΚΕ Κοζάνης (από τον Όμιλο Ιωαννίνων), ΠΑΟΚ, ΠΑΣ Φοίβος, Άρης (από τον Όμιλο Θεσσαλονίκης), ΝΟ Χανίων, ΟΦΗ, Ηλυσιακός, ΝΟ Ρεθύμνου (από το Όμιλο Κρήτης).

ΟΜΙΛΟΣ ΚΡΗΤΗΣ (Κολυμβητήριο Ιλίσιο):

ΟΦΗ - ΝΟ Ρεθύμνου 9-3, Ηλυσιακός - ΝΟ Χανίων 5-13, Απόλλων Σμύρνης - ΟΦΗ 3-23, ΝΟ Ρεθύμνου - Ηλυσιακός 4-10.

Η Βαθμολογία (Τελική):

1. ΝΟ Χανίων 12

2. ΟΦΗ 9

3. Ηλυσιακός 6

4. ΝΟ Ρεθύμνου 3

Απόλλων Σμύρνης 0

Η Β' φάση του πρωταθλήματος Εφήβων θα διεξαχθεί 10-12 Απριλίου. Η κλήρωση της Β' φάσης θα γίνει την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου στις 12.00, στα γραφεία της ΚΟΕ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News