Ευρωπαϊκό Πόλο: Νίκησε και την Κροατία η Εθνική Γυναικών

Σπορ
Ευρωπαϊκό Πόλο: Νίκησε και την Κροατία η Εθνική Γυναικών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επιβλητική εμφάνιση με 18-3 για τα κορίτσια του Μορφέση…

Τη δεύτερη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια πήρε σήμερα η Εθνική ομάδα πόλο των γυναικών, καθώς δεν αντιμετώπισε πρόβλημα κόντρα στην Κροατία, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και επιβλήθηκε με 18-3.

Τα κορίτσια του Γιώργου Μορφέση πήραν γρήγορα το προβάδισμα και στο ημίχρονο προηγήθηκαν με 10-2. Στο δεύτερο μισό του αγώνα, η Κροατία δεν μπόρεσε να προβάλλει κάποια αντίσταση στην Εθνική μας, η οποία έκανε το "2 στα 2", με το τελικό σκορ να λήγει 18-3.

Στην 3η αγωνιστική του Α' ομίλου, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αντιμετωπίσει τη Σλοβακία (15/1, 15.30 ώρα Ελλάδας), με στόχο να διατηρήσει το απόλυτο των νικών.

Τα οκτάλεπτα: 0-6 , 2-4 , 0-5 , 1-3

Κροατία: Ράτκοβιτς, Μιλίκοβιτς 1, Μιροσλάβιτς 1, Τσάρεβιτς, Λόρνταν, Σκέλιν, Τόπικ, Μπούτιτς Ντ. 1, Μπούκιτς, Μπούτιτς Ι., Μπάρισιτς, Μπόζαν, Τρόγιαν

Ελλάδα (Γιώργος Μορφέσης): Διαμαντοπούλου Χ., Τσουκαλά 1, Διαμαντοπούλου Β. 2, Ελευθεριάδου 3, Πλευρίτου Μ. 1, Αβραμίδου 2, Μυριοκεφαλιτάκη 2, Μπενέκου Αλ., Κώτσια, Νίνου Ειρ. 1, Πλευρίτου Ελ. 3, Ξενάκη 3, Σταματοπούλου

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News