Δήμος Χανίων: Τιμητική βράβευση για τον Παγκόσμιο πρωταθλητή Νίκο Μητράκη

Σπορ
Δήμος Χανίων: Τιμητική βράβευση για τον Παγκόσμιο πρωταθλητή Νίκο Μητράκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο νεαρός πολίστας κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο 20ο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Νέων

Ο τερματοφύλακας της Εθνικής ομάδας Νέων Πόλο, Νίκος Μητράκης ήταν το τιμώμενο πρόσωπο την τελευταία μέρα του 2019 στο Δήμο Χανίων.

Ο νεαρός πολίστας βραβεύτηκε από τον Δήμαρχο, Παναγιώτη Σημανδηράκη για την μεγάλη επιτυχία της κατάκτησης του χρυσού μεταλλίου με την Εθνική ομάδα Νέων Πόλο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Κουβέιτ.

Ο Δήμαρχος Χανίων συγχαίροντας τον Χανιώτη πρωταθλητή δήλωσε χαρακτηριστικά: «Συγχαρητήρια γι’ αυτή τη μεγάλη προσπάθεια στο Νίκο και στην οικογένειά του. Θα ήθελα να ευχηθώ να καμαρώνετε τις προσπάθειες και τις δικές σας και των παιδιών σας. Επίσης,  στους υπόλοιπους ανθρώπους, που στήριξαν τον αθλητή μας, θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ, γιατί ο καθένας με μικρές συνεισφορές αλλά σημαντικές έχει συμβάλλει σε αυτό το πολύ ευχάριστο για όλους μας  αποτέλεσμα».

Στο Γραφείο του Δημάρχου Χανίων παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Ευτύχης Δαμιανάκης, Αντιδήμαρχοι και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου. 

Επισημαίνεται ότι ο Νίκος Μητράκης έχει παραχωρηθεί φέτος με τη μορφή δανεισμού στο Παλαιό Φάληρο από τον Ναυτικό Όμιλο Χανίων, του οποίου είναι αθλητής, παράλληλα με τις σπουδές του στο Πανεπιστήμιο Πειραιά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News