Δεν μπόρεσε ο ΝΟΧ κόντρα στην Βουλιαγμένη

Σπορ
Δεν μπόρεσε ο ΝΟΧ κόντρα στην Βουλιαγμένη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ηττήθηκε με 17-9 στο κολυμβητήριο Χανίων…

Δίνοντας την ευκαιρία σε νεαρούς παίκτες, ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων ΑΝΕΚ LINES αγωνίστηκε την Τρίτη το απόγευμα απέναντι στη Βουλιαγμένη, στο εξ αναβολής ματς για την 7η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Α1.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με σκορ 17-9, ένα αποτέλεσμα που σε κάθε περίπτωση κρίνεται ως εντός προγράμματος για την ομάδα του Ηλία Μαχαίρα. Ουσιαστικά, το βάρος πέφτει στα τρία τελευταία παιχνίδια που απομένουν μέχρι τη λήξη του πρώτου γύρου, απέναντι σε Πανιώνιο, Γλυφάδα και Παναθηναϊκό.

Για τον Ναυτικό Ομιλο, από τρία γκολ σκόραραν οι Νάστραν και Σαρτζετάκης, ενώ τα περισσότερα γκολ για την Βουλιαγμένη σημείωσε ο Γκιουβέτσης, που σκόραρε τέσσερις φορές σε βάρος του ΝΟΧ.

Τα οκτάλεπτα: 2-6, 3-2, 3-4, 1-5

Ν.Ο. Χανίων ΑΝΕΚ LINES (Ηλίας Μαχαίρας): Λεβεντάκης, Αποστολάκης 1, Σαρτζετάκης 3, Νάστραν 3, Αγιωργούσης 1, Μπατάκης, Βουλγαράκης, Χαριτάκης 1, Μπαριωτάκης, Κατσουλάκης, Φωκάς, Πετρόχειλος, Κουτρουλάκης, Μανιουδάκης, Βολτυράκης.

Βουλιαγμένη (Χρβόγιε Κολιάνιν): Τζωρτζάτος, Μπάσιτς 2, Καλογερόπουλος 2, Γκιουβέτσης 4, Σταμέλος 1, Γούβης 1, Αφρουδάκης, Ηλιόπουλος, Ποντικέας 1, Κουρούβανης 3, Βλάσσης, Βούξεβιτς 3, Ανδρεάδης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News