Πόλο

Σημαντικές εμπειρίες για τους έφηβους πόλο του ΟΦΗ

Έδωσαν δυνατά φιλικά στην Αθήνα με Εθνικό (γυναίκες και έφηβους) και Παλαιό Φάληρο

Αποκόμισαν σημαντικές εμπειρίες οι έφηβοι της ομάδας πόλο του ΟΦΗ, οι οποίοι ταξίδεψαν στην Αθήνα και έδωσαν δυνατά φιλικά παιχνίδια αντιμετωπίζοντας την γυναικεία ομάδα του Εθνικού (Α1) και τους εφήβους του Εθνικού και του Παλαιού Φαλήρου. Τ

α φιλικά παιχνίδια δόθηκαν στον Παπαστράτειο, στο κολυμβητήριο Πειραιά και στο κολυμβητήριο Παλαιού Φαλήρου (Ρέστειο) και ήταν μια μεγάλη ευκαιρία για τους εφήβους του ΟΦΗ, να δώσουν ανταγωνιστικά παιχνίδια με ισχυρούς αντιπάλους.

Τους έφηβους του ΟΦΗ συνόδευσε στην Αθήνα, ο προπονητής Χάρης Ζουράρης και όπως ανέφερε στην επίσημη σελίδα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ στο ofierasitechnis.gr "έχουμε πολύ αξιόλογη ομάδα φέτος στους Εφήβους και τα φιλικά αυτά μας έδωσαν την ευκαιρία για θετικά συμπεράσματα. Σταθήκαμε πολύ καλά, με αντιπάλους που είναι πρωταγωνιστές στις κατηγορίες τους. Εχουμε μια φουρνιά με παιδιά που θα μπορέσουν να αποτελέσουν το μέλλον του ΟΦΗ και στην ανδρική ομάδα, αλλά και γιατί όχι σε Εθνικές ομάδες".

Στην αποστολή του ΟΦΗ στην Αθήνα, συμμετείχαν οι παρακάτω αθλητές: Iωάννης Ταραζάς (2003), Νίκος Γρύλλος (2003), Ιάσων Τσιαμπάζης (2003), Σήφης Παντερής (2003), Γιώργος Αποστολάκης (2005), Αγγελος Παναγιωτάκης (2004), Ηρακλής Τσαγκαράκης (2003), Γιάννης Γρύλλος (2005), Ζαχαρίας Λουλακάκης (2003), Κωσταντίνος Ζουράρης (2004), Γιάννης Πετυχάκης (2004), Δημήτρης Τσαγκαράκης (2004), Φάνης Ορφανουδάκης (2004), Αγγελος Σφυράκης (2004), Κωσταντίνος Μπεσλεμές (2004), Ιωάννης Τσαγκαράκης(2004).

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια