Δεν μπόρεσε κόντρα στον Απόλλωνα ο ΝΟΧανίων

Σπορ
Δεν μπόρεσε κόντρα στον Απόλλωνα ο ΝΟΧανίων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ομάδα του Ηλία Μαχαίρια ηττήθηκε 17-8…

Παίζοντας απέναντι σε μια πιο δυνατή ομάδα, ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ΑΝΕΚ LINES, γνώρισε την ήττα με σκορ 17-8 από τον Απόλλωνα σε αγώνα για την 6η αγωνιστική της Α1.

Το συγκρότημα του Ηλία Μαχαίρα προσπάθησε να είναι όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικό, αλλά ο Απόλλων αφού απέκτησε το προβάδισμα από το ξεκίνημα του αγώνα, κατάφερε να το συντηρήσει μέχρι το τέλος, φτάνοντας έτσι στην έκτη σερί νίκη στη σεζόν. Ο Ναυτικός Ομιλος από την πλευρά του παραμένει στη μία νίκη και αναζητά εναγωνίως βαθμούς εν όψει της συνέχειας.

Σε ό,τι αφορά τη ροή που είχε το παιχνίδι, ουσιαστικά ο Απόλλων δεν επέτρεψε στο ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES να διεκδικήσει το θετικό αποτέλεσμα. Ο Αγιωργούσης σημείωσε τα τέσσερα από τα οκτώ γκολ του Ναυτικού Ομίλου, ενώ τα περισσότερα για λογαριασμό του Απόλλωνα πετύχει ο Μοσκόφ, έξι.

Επόμενη αποστολή για το ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES είναι κόντρα στη Βουλιαγμένη σε αγώνα για την 7η αγωνιστική, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 19 Νοεμβρίου στο κολυμβητήριο Χανίων.

Τα οκτάλεπτα: 4-1, 4-2, 4-3, 5-2

Απόλλων Σμύρνης (Γιάννης Κατρουζανάκης): Γαλανίδης, Μπαντέρ-Νάσερ 1, Αλαμάνος 1, Γραμματικός 1, Μοσκόφ 6, Μητρόπουλος Δ., Τσιστράκης, Καρούντζος 3, Παπαγεωργίου 2, Δερμιτζάκης Δ. 3, Χαραλαμπόπουλος, Βιτέλλας, Σπηλιόπουλος, Λουπάκης, Γκάτσος

Ν.Ο. Χανίων (Ηλίας Μαχαίρας): Λεβεντάκης, Αποστολάκης, Σαρτζετάκης, Νάστραν 2, Φωκάς, Μπατάκης, Βουλγαράκης 1, Χαριτάκης 1, Μπαριωτάκης, Πετρόχειλος Αγιωργούσης 4, Μαζοκοπάκης, Παπαδάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News