Έχασε από τον Υδραϊκό ο ΝΟΧ στον Άλιμο

Σπορ
Έχασε από τον Υδραϊκό ο ΝΟΧ στον Άλιμο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Α1 πόλο...

Παρουσιάζοντας πολύ καλή εικόνα, διεκδικώντας μέχρι και το θετικό αποτέλεσμα, ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ΑΝΕΚ LINES στάθηκε πολύ καλά απέναντι στον Υδραϊκό από τον οποίο γνώρισε την ήττα με σκορ 13-9 στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Α1, σε αγώνα που διεξήχθη στο κολυμβητήριο Αλίμου.

Η ομάδα του Ηλία Μαχαίρα μπορεί να μην ξεκίνησε το παιχνίδι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αλλά από το δεύτερο οκτάλεπτο και μετά, ισορρόπησε, μειώνοντας μάλιστα στο γκολ, 8-7, στο 4:32 του τρίτου οκταλέπτου. Από ‘κει και πέρα, ο Υδραϊκός βρήκε τις λύσεις, καταφέρνοντας να φτάσει στη νίκη, η οποία πάντως εξελίχθηκε πολύ δύσκολα για λογαριασμό του.

Ο νεαρός Αποστολάκης και ο Σαρτζετάκης σημείωσαν από τρία γκολ ο καθένας, πραγματοποιώντας ένα πολύ καλό παιχνίδι, ενώ τα άλλα τρία τέρματα σημείωσαν οι Αγιωργούσης (2) και Μπαριωτάκης (1).

Επόμενο παιχνίδι για το Ναυτικό Ομιλο είναι την προσεχή Τρίτη (15/10) απέναντι στον Ολυμπιακό, το πρώτο εντός έδρας για τη φετινή χρονιά.

Τα 8λεπτα: 5-1, 3-4, 2-2, 3-2

Υδραϊκός (Δημήτρης Κραβαρίτης): Γαλανόπουλος, Κόχειλας 1, Γούρας, Κοκκινάκης, Χατζηκυριακάκης 3, Πρέκας 2, Μπλάνης 1, Αλευρόπουλος, Αργυρόπουλος Κ., Παπασηφάκης 2, Τσαχειλίδης 3, Καπετανάκης, Πωμογεώργης, Ομπερτ 1, Ιρβινγκ.

Ν.Ο. Χανίων ΑΝΕΚ LINES (Ηλίας Μαχαίρας): Λεβεντάκης, Αποστολάκης 3, Σαρτζετάκης 3, Νάστραν, Αγιωργούσης 2, Μπατάκης, Βουλγαράκης, Χαριτάκης, Μπαριωτάκης 1, Κατσουλάκης, Πετρόχειλος, Μαζοκοπάκης, Παπαδάκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News