Πρεμιέρα στη Χίο για το ΝΟΧανίων

Σπορ
Πρεμιέρα στη Χίο για το ΝΟΧανίων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ξεκινάει και η Α1 πόλο των Ανδρών – Mε τη Βουλιαγμένη ο ΝΟΡεθύμνου στις Γυναίκες…

Ανοίγει αύριο η αυλαία του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής κατηγορίας πόλο των Ανδρών. Πρώτο παιχνίδι για το Ναυτικό Όμιλο Χανίων ΑΝΕΚ LINES, είναι στις 17:00 κόντρα στην Χίο στο Ιωνικό κολυμβητήριο.

Η ΚΟΕ ανακοίνωσε το σχετικό πρόγραμμα, παραθέτοντας μάλιστα και αφιέρωμα στο 34ο πρωτάθλημα. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων είναι η έκτη κατά σειρά ομάδα με τις περισσότερες συμμετοχές (24) σε επίπεδο Α1, υστερώντας μόνο από Ολυμπιακό, Βουλιαγμένη, Χίο (από 33), Εθνικό (31) και Γλυφάδα (27). Επίσης, 24 συμμετοχές έχει και ο Παναθηναϊκός.

Ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων μετρά 582 παιχνίδια στη μεγάλη κατηγορία, έχοντας απολογισμό 240 νίκες, 55 ισοπαλίες και 287 ήττες, τα δε τέρματα είναι 5390-5723.

Να σημειωθεί ότι το φετινό πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε δύο μέρη, καθώς ο α’ γύρος θα διαρκέσει μέχρι τις 30 Νοεμβρίου ενώ ο β’ γύρος θα κάνει πρεμιέρα την 1η Φεβρουαρίου και θα ολοκληρωθεί στις 11 Απριλίου. Στη συνέχεια οι ομάδες θα αγωνιστούν, ανάλογα με τη βαθμολογική τους θέση, σε πλέι οφ και πλέι άουτ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της πρεμιέρας είναι το εξής:

14.00 Πανιώνιος-Παλαιό Φάληρο (ΕΡΤ)

15.00 Εθνικός-Απόλλων Σμύρνης

16.00 Γλυφάδα-ΠΑΟΚ

17.00 Χίος-Ν.Ο. Χανίων

18.00 Βουλιαγμένη-Υδραϊκός

19.00 Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός

Εκτός έδρας ο ΝΟΡεθύμνου

Με τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής του Α' Ομίλου, συνεχίζεται το αύριο το πρωτάθλημα πόλο Α' Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών. Η ομάδα του Ρεθύμνου έχει δύσκολο έργο αφού αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ομάδα της Βουλιαγμένης. Αναλυτικά το πρόγραμμα:

*Λαιμός, ΝΟΒ 16.00 ΝΟ Βουλιαγμένης – ΝΟ Ρεθύμνου (Στεφανάκης, Βασιλείου Κ.), Παρατηρητής: Δημήτρης Ηλιάδης

*Εθνικό Πειραιά 17.00 Ολυμπιακός – ΑΝΟ Γλυφάδας (Ποσποτίκης, Κοϊνης), Παρατηρητής: Πάρης Χασεκίογλου

Ρεπό: Εθνικός

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News