Ήττα στις λεπτομέρειες για την Εθνική Πόλο

Σπορ
Ήττα στις λεπτομέρειες για την Εθνική Πόλο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια μεγάλη ευκαιρία έχασε η Εθνική για να περάσει στους «4» του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Η Εθνική Ομάδα Ανδρών της Υδατοσφαίρισης ηττήθηκε στις λεπτομέρειες με 7-6 από την Ιταλία στον σημερινό προημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου που διεξάγεται στη Γκουανγκζού της Ν.Κορέας και έτσι έχασε την ευκαιρία να περάσει στις τέσσερις καλύτερες ομάδες του κόσμου.

Η Ελλάδα θα αναμετρηθεί με την Αυστραλία την Πέμπτη (9:30) για τις θέσεις κατάταξης. Η Ιταλία από την άλλη θα αγωνιστεί με την Ουγγαρία στα ημιτελικά της διοργάνωσης με στόχο την πρόκριση στον τελικό και την εξασφάλιση του εισιτηρίου για τους Ολυμπιακούς αγώνες.

Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου ήταν καλή στην άμυνα ωστόσο είχε κακές επιθετικές επιλογές που στοίχισαν. Οι Ιταλοί από την άλλη με αιχμή του δόρατος τον Ντι Φούλβιο που σημείωσε και το νικητήριο γκολ θα διεκδικήσουν ένα ακόμη μετάλλιο σε μεγάλη διοργάνωση.

Οκτάλεπτα: 2-2, 2-1, 2-3, 1-0

Ιταλία (Καμπάνια): Ντελ Λούνγκο, Ντι Φούλβιο 2, Λουόνγκο 2, Φιλιόλι 1, Ντι Σόμα, Βελόττο 1, Ρενζούτο, Ετσενίκε, Φιγκάρι 1, Μποντέγας, Αϊκάρντι, Ντόλτσε, Νικόσια

Ελλάδα (Βλαχος): Ζερδεβάς, Γενηδουνιάς 2, Σκουμπάκης, Παπαναστασίου, Φουντούλης 1, Καπότσης, Δερβίσης, Αργυρόπουλος, Μουρίκης, Κολόμβος 1, Γούνας 2, Βλαχόπουλος, Γαλανίδης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News