Η Εθνική έχασε από τη Σερβία και τερμάτισε τρίτη στον όμιλο

Σπορ
Η Εθνική έχασε από τη Σερβία και τερμάτισε τρίτη στον όμιλο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θα παίξει με Αυστραλία ή ΗΠΑ για την πρόκριση στην οκτάδα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος...

Την ήττα με σκορ 9-3 γνώρισε η Εθνική ομάδα πόλο ανδρών από την αντίστοιχη της Σερβίας, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Νότιας Κορέας. 

Με αυτή την ήττα η Ελλάδα τερμάτισε στην τρίτη θέση του ομίλου με τρεις βαθμούς και περιμένει να μάθει τον αντίπαλο της στα νοκ άουτ από το ζευγάρι Αυστραλία-ΗΠΑ, για την είσοδο στην οκτάδα. 

Το σύνολο του Θόδωρα Βλάχου εμφανίστηκε κατώτερο των περιστάσεων, αφού οι διεθνείς μας παρέμειναν ανταγωνιστικοί μόνο στα δυο πρώτα οκτάλεπτα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα της κακής αγωνιστικής εικόνας είναι ότι με την λήξη του 3ου οκταλέπτου, η Ελλάδα συμπλήρωσε 14.30 χωρίς γκολ. 

Το σημείο που «πόνεσε» την Εθνική ομάδα ήταν ο παίκτης παραπάνω, όπου κατέγραψε το τραγικό ποσοστό του 1/10, την στιγμή που οι Παγκόσμιοι πρωταθλητές Σέρβοι είχαν 6/8. 

Oκτάλεπτα: 1-3, 2-3, 0-0, 0-3 

Ελλάδα (Βλάχος): Ζερδεβάς, Γενηδουνιάς, Σκουμπάκης, Παπαναστασίου, Φουντούλης 1, Καπότσης, Δερβίσης, Αργυρόπουλος, Μουρίκης 1, Κολόμβος, Γούνας 1, Βλαχόπουλος, Γαλανίδης. 

Σερβία (Σάβιτς): Ριστίσεβιτς, Μάντιτς 4, Ράσοβιτς 1, Ραντέλοβιτς, Τσουκ, Λάζιτς 1, Βίτσο, Ντέντοβιτς, Γιάκσιτς, Ντράσοβιτς, Στογιάνοβιτς 1, Ράσοβιτς 1, Ντομποζάνοβ 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News