Διεκδικούν την άνοδο στην Α1 πόλο τα κορίτσια του ΟΦΗ !

Σπορ
Διεκδικούν την άνοδο στην Α1 πόλο τα κορίτσια του ΟΦΗ !

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Σαββατοκύριακο στη Νέα Σμύρνη τα play off ...

Στην μάχη της β΄ φάσης των play off που θα γίνουν στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης πέφτουν τα κορίτσια πόλο του ΟΦΗ!

Από τις τέσσερις ομάδες που μετέχουν οι δυο πρώτες (σύμφωνα με τη νεότερη ενημέρωση της Ομοσπονδίας) θα κερδίσουν την άνοδο στην Α1 κατηγορία και το στοιχείο αυτό, δίνει πραγματικά νέο ενδιαφέρον στους αγώνες!

Ο ΟΦΗ είναι στην 3η θέση της κατάταξης, καθώς στην α΄ φάση, κέρδισε τον ΠΑΟΚ (12-7), έχασε από τον Τρίτωνα (8-6) και τον πρωτοπόρο Πανιώνιο (24-6), ωστόσο τα πάντα για τα δυο εισιτήρια ανόδου στην μεγάλη κατηγορία, θα κριθούν στους αγώνες αυτούς.

Ο ΟΦΗ, λογικά θα χρειαστεί να κάνει δυο νίκες επί του ΠΑΟΚ και του Τρίτωνα και τον τελευταίο μάλιστα με 3 γκολ διαφορά (είχε χάσει με δυο γκολ στο πρώτο παιχνίδι), για να να πάρει την άνοδο στην Α1 πόλο γυναικών για πρώτη φορά στην ιστορία του.

«Στόχος μας είναι το μετάλλιο μέσα από την δεύτερη ή την τρίτη θέση. Με μια νίκη έχουμε κλειδώσει την τρίτη θέση, που είναι κάτι πολύ δυνατό στην πρώτη μας χρονιά στην κατηγορία. Από εκεί και πέρα, από τη στιγμή που προέκυψε και δεύτερο εισιτήριο ανόδου, θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε», τονίζει στο ofierasitechnis.gr η αρχηγός της ομάδας Μαίρη Παλικαράκη.

Το πρόγραμμα αγώνων του ΟΦΗ : Αύριο 18:00 ΟΦΗ-ΠΑΟΚ, Κυριακή 11:00 ΟΦΗ-Πανιώνιος, 17:00 ΟΦΗ-Τρίτων Αμαρουσίου.

Τα αποτελέσματα των κοριτσιών του ΟΦΗ στην πρώτη φάση των play off: ΟΦΗ-ΠΑΟΚ 12-7, ΟΦΗ - Τρίτων Αμαρουσίου 6-8, ΟΦΗ-Πανιώνιος 6-24

Η Βαθμολογία (3 αγ.):1. Πανιώνιος 9, 2. Τρίτων Αμαρουσίου 6, 3. ΟΦΗ 3, 4. ΠΑΟΚ 0.

Eυχές για ταχεία ανάρρωση

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και το τμήμα πόλο του ΟΦΗ (επιτροπή υδατοσφαίρισης, τεχνικό τιμ, αθλητές), εύχονται ταχεία ανάρρωση στον πολίστα του ΟΦΗ Γιάννη Βάλσαμο και γρήγορη επιστροφή στην πισίνα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News