Αφιέρωμα στην ομάδα πόλο Γυναικών του ΟΦΗ που διεκδικεί άνοδο στην Α1

Σπορ
Αφιέρωμα στην ομάδα πόλο Γυναικών του ΟΦΗ που διεκδικεί άνοδο στην Α1

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ΟΦΗ, ο Πανιώνιος, ο ΠΑΟΚ και ο Τρίτων Αμαρουσίου θα λάβουν μέρος στα πλέι οφ…

Την άνοδο στην Α1 κατηγορία, θα διεκδικήσουν τα τρομερά κορίτσια της ομάδας πόλο του ΟΦΗ, στα πλέι-οφ ανόδου, που θα γίνουν στις 14-16/6 (Α' Γύρος) και 19-21/7 (Β' Γύρος), σε έδρα, που θα ορίσει η Ομοσπονδία (ΚΟΕ).

Ο ΟΦΗ, ο Πανιώνιος, ο ΠΑΟΚ και ο Τρίτων Αμαρουσίου, είναι οι 4 ομάδες απο την Α2 γυναικών, που θα διεκδικήσουν την άνοδο στην Α1 πόλο, μέσα απο τα πλέι-όφ. Απο τις 4 ομάδες, μόνο η μία, θα πάρει το εισιτήριο ανόδου.

Η ομάδα πόλο του ΟΦΗ στην πρώτη της χρονιά στην Α2, μετά την κατάκτηση του περσινού πρωταθλήματος της Β' Εθνικής γυναικών, κατάφερε στην πρώτη φάση (σε δυο γύρους) να δείξει σπουδαία πράγματα σαν ομάδα και να εξασφαλίσει σχετικά εύκολα, στην παραμονή της στην κατηγορία.

Απο τα παιχνίδια του πρώτου γύρου στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης έβαλε τις βάσεις για το στόχο, με δυο νίκες επί του Ιωνικού (13-8) και του ΝΟΧανίων (13-3) και μοναδική ήττα απο τον Πανιώνιο (18-4).

Στον δεύτερο γύρο, που έγινε στο κολυμβητήριο Ηρακλείου, ολοκλήρωσε την αποστολή της με δυο ακόμη νίκες επί του Ιωνικού (14-5) και του ΝΟΧανίων (10-6) και μοναδική ήττα αυτή απο τον ισχυρό Πανιώνιο (13-4).

Στα πλέι-οφ, τα κορίτσια του ΟΦΗ θα αγωνιστούν χωρίς άγχος, καθώς ο αντικειμενικός στόχος της σωτηρίας έχει επιτευχθεί.

"Τρώγοντας, όμως έρχεται η όρεξη" που λέει και η παροιμία, οπότε αυτό σημαίνει ότι στα μεγάλα παιχνίδια που έρχονται θα προσπαθήσουν να κάνουν το καλύτερο δυνατό και να διεκδικήσουν τις πιθανότητες που τους αναλογούν, ακόμα και για το ...θαύμα της Α1!

TA MEΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΦΗ

ΟΜΙΛΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (Α’ ΓΥΡΟΣ-ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ)

1η αγωνιστική:

ΟΦΗ-Ιωνικός 13-8

2η αγωνιστική:

ΟΦΗ - Πανιώνιος 4-18

3η αγωνιστική:

ΟΦΗ - ΝΟ Χανίων 13-2

ΟΜΙΛΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (Β’ ΓΥΡΟΣ-ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ)

1η αγωνιστική:

OΦΗ-Ιωνικός 14-5

2η αγωνιστική:

ΟΦΗ-Πανιώνιος 3-14

3η αγωνιστική:

OΦΗ-Χανιά 10-6

Αναλυτικά η εικόνα του ΟΦΗ στα τρία παιχνίδια ππου έδωσε στο κολυμβητήριο Ηρακλείου:

ΟΦΗ - ΙΩΝΙΚΟΣ 14-5 (Τα 8λεπτα: 3-0, 4-2, 3-0, 2-3)

ΟΦΗ: Παπαιωάννου Στέβη (τ), Ελληνιάδη Ειρήνη (1), Κοζανίδη Αναστασία, Μοσχοφίδου Μαρία (1), Παλληκαράη Μαίρη (2), Μανουσάκη Αναστασία (2), Χρυσοβέργη Μαρία, Τζανή Ευανθία (1), Αρώνη Στέλλα, Δημητροκάλλη Χριστίνα (3), Μπραγουδάκη Αννα, Μπέκρη Δέσποινα (4), Μυλωνάκη Ιωσιφίνα (τ), Σταυρουλάκη Ελένη, Κόστογλου Μαρία

ΟΦΗ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 4-13 (Τα 8λεπτα: 1-0, 1-5, 2-4, 0-4)

ΟΦΗ: Παπαιωάννου Στέβη (τ), Ελληνιάδη Ειρήνη, Κοζανίδη Αναστασία, Μοσχοφίδου Μαρία (1), Παλληκαράη Μαίρη, Μανουσάκη Αναστασία, Χρυσοβέργη Μαρία, Τζανή Ευανθία,

Αρώνη Στέλλα, Δημητροκάλλη Χριστίνα, Μπραγουδάκη Αννα, Μπέκρη Δέσποινα (3), Μυλωνάκη Ιωσιφίνα (τ), Σταυρουλάκη Ελένη, Καπανταγάκη Μαρίνα

ΟΦΗ - ΝΟΧΑΝΙΩΝ 10-6 (Τα 8λεπτα: 3-2, 3-1, 1-1, 3-2)

ΟΦΗ: Παπαδάκη Σοφία (τ), Ελληνιάδη Ειρήνη, Κοζανίδη Αναστασία, Μοσχοφίδου Μαρία (1), Παλληκαράη Μαίρη (3), Μανουσάκη Αναστασία, Χρυσοβέργη Μαρία,

Τζανή Ευανθία (1), Αρώνη Στέλλα, Μπραγουδάκη Αννα (1), Μπέκρη Δέσποινα (4), Μυλωνάκη Ιωσιφίνα (τ), Σταυρουλάκη Ελένη, Καπανταγάκη Μαρίνα.

Oι τελικές βαθμολογίες της Α' φάσης και στους δύο Ομίλους:

ΟΜΙΛΟΣ ΚΡΗΤΗΣ (Κολυμβητήριο Ηρακλείου):

Η Βαθμολογία (Τελική):

1. Πανιώνιος 18

2. ΟΦΗ 12

3. Ιωνικός 5

4. ΝΟ Χανίων -1

Σ.Σ.: Ο Ιωνικός και ο ΝΟ Χανίων έχουν από έναν μηδενισμό και τους έχει αφαιρεθεί από ένας βαθμός.

ΟΜΙΛΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (Κολυμβητήριο Ν. Σμύρνης):

Η Βαθμολογία (Τελική):

1. ΠΑΟΚ 15

2. Τρίτων Αμαρουσίου 15

3. Μίλων 6

4. ΝΟ Χίου 0

*Η κλήρωση της Τελικής φάσης της Α2 Γυναικών θα γίνει την Τετάρτη 8/5, στις 11.30, στα γραφεία της ΚΟΕ.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΟΦΗ

"Το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη ΟΦΗ συγχαίρει την ομάδα μας για την μεγάλη νίκη στο Περιστέρι επί του Ατρομήτου (0-2). Ακόμα και αν χρειάζεται να διεκδικήσουμε σε μπαράζ την παραμονή μας στην κατηγορία, πιστεύουμε ακράδαντα, ότι ο ΟΦΗ μας, θα βρίσκεται και τη νέα περίοδο, εκεί που αξίζει.

Το Δ.Σ του Ερασιτέχνη ΟΦΗ συγχαίρει ακόμη την ομάδα βόλει της ΓΕΗ, για την διπλή της άνοδο στην Α2 κατηγορία σε άνδρες και γυναίκες.

Το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη ΟΦΗ συγχαίρει την Μικτή ομάδα Νέων της ΕΠΣΗ, για την δεύτερη θέση, που κατέκτησε στην Ελλάδα. Η συμμετοχή στον τελικό και το όμορφο φετινό ταξίδι, έδειξε το υψηλό επίπεδο ταλέντου, που υπάρχει στο Ηράκλειο.

Συγχαρητήρια και στην ομάδα των Χανίων, για την κατάκτηση του τροπαίου". 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News