Στόχος τα play off της Α2 πόλο για τα κορίτσια του ΟΦΗ

Σπορ
Στόχος τα play off της Α2 πόλο για τα κορίτσια του ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Aγωνίζονται το Σαββατοκύριακο στο Ηράκλειο με αντιπάλους τον Πανιώνιο, τον Ιωνικό και το ΝΟΧανίων…

Μετά την εξαιρετική τους παρουσία στον πρώτο γύρο της Α’ φάσης στην Α2 πόλο γυναικών (τα παιχνίδια έγιναν στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης) τα κορίτσια του ΟΦΗ, αγωνίζονται το Σαββατοκύριακο (4-5/5) στο Ηράκλειο για τον δεύτερο γύρο, με αντιπάλους τον Πανιώνιο, τον Ιωνικό και το ΝΟΧανίων.

Αν και νεοφώτιστες στην κατηγορία, ο στόχος τους είναι υψηλός, να πάρουν την πρόκριση στα play off της κατηγορίας, στόχος που είναι εφικτός, καθώς στον πρώτο γύρο έδειξαν ότι είναι ομάδα με μεγάλες δυνατότητες, καθώς κέρδισαν τον Ιωνικό με 13-8 και τον ΝΟΧανιών με 13-2 και ηττήθηκαν από τον Πανιώνιο με 18-4.

Τα κορίτσια του ΟΦΗ βρίσκονται στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας και θα χρειαστούν δυο νίκες στα παιχνίδια που θα γίνουν στο κολυμβητήριο Ηρακλείου, για να κλειδώσουν και μαθηματικά την πρόκριση στα πλέι-οφ (περνάνε οι δυο πρώτοι).

Όπως επισημαίνει στην επίσημη σελίδα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ ofierasitecchnis.gr η «ψυχή» της ομάδας, η αθλήτρια Μαίρη Παλικαράκη «πήγαμε πολύ καλά στον πρώτο γύρο. Μην ξεχνάμε ότι είμαστε νεοφώτιστες στην κατηγορία και μια νέα ομάδα. Παρ’ όλα αυτά πιστεύουμε ότι μπορούμε να περάσουμε στα πλέι-όφ. Καλούμε τους φίλους του ΟΦΗ να έρθουν στο κολυμβητήριο και να μας ενισχύσουν».

Το πρόγραμμα των αγώνων του ΟΦΗ:

Σάββατο 04/05/2019 - 12:00 μμ ΟΦΗ – ΙΩΝΙΚΟΣ

Σάββατο 04/05/2019 - 19:00 μμ ΟΦΗ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Κυριακή 05/05/2019 - 11:00 πμ ΟΦΗ – ΝΟΧΑΝΙΩΝ

TI ΕΓΙΝΕ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΓΥΡΟ (ΟΜΙΛΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ)

1η αγωνιστική:

ΟΦΗ-Ιωνικός 13-8

ΝΟ Χανίων - Πανιώνιος 0-5 α.α.

2η αγωνιστική:

ΝΟ Χανίων - Ιωνικός 4-9

ΟΦΗ - Πανιώνιος 4-18

3η αγωνιστική:

ΟΦΗ - ΝΟ Χανίων 13-2

Πανιώνιος - Ιωνικός 25-4

ΟΜΙΛΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Βαθμολογία:

1. Πανιώνιος 9

2. ΟΦΗ 6

3. Ιωνικός 3

4. ΝΟ Χανίων 0

*Oι δυο πρώτοι περνάνε στο φάιναλ-φορ, στο οποίο 4 ομάδες θα διεκδικήσουν την άνοδο στην Α1 κατηγορία. Οι δυο τελευταίοι θα παίξουν πλέι-άουτ, στα οποία από τις 4 ομάδες οι δυο υποβιβάζονται.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News