Πόλο

Στον τελικό της Euroleague o Ολυμπιακός, νίκησε τη Βουλιαγμένη

Ο «ελληνικός εμφύλιος» Γυναικών στο πόλο ανέδειξε νικήτριες τις ερυθρόλευκες…

Την πρόκριση του στον τελικό της Euroleague γυναικών΄(20/04 14.30), εξασφάλισε ο Ολυμπιακός, που επικράτησε στον ημιτελικό του ελληνικού «εμφυλίου», με 8-7 του ΝΟ Βουλιαγμένης.

Η αναμέτρηση όπως αναμενόταν ήταν συγκλονιστική, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν χέρι-χέρι στα δύο πρώτα οκτάλεπτα (4-4).
Η ομάδα του Λαιμού πήρε κεφάλι στο σκορ στην αρχή της τρίτης περιόδου, όμως ο Ολυμπιακός με ένα ξέσπασμα τριών τερμάτων, πήρε «κεφάλι» στο σκορ και διατήρησε το προβάδισμα μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.

Πρωταγωνίστρια η Άλκιστης Αβραμίδου, η οποία πέτυχε τα 4 τελευταία τέρματα των «ερυθρολεύκων», και συμμετέχοντας τα μέγιστα στην ανατροπή και την πρόκριση της ομάδας της.

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 2-2, 2-3, 1-1

ΝΟ Βουλιαγμένης (Αλεξία Καμμένου): Τζόνσον, Χαραλαμπίδη 2, Χυδηριώτη 3, Ελληνιάδη, Κοκκινάκη, Ξενάκη 1, Νίνου, Πάτρα, Κώτσια, Διαμαντοπούλου 1, Ράνει, Μαστρόκαλου, Κοτσιώνη

Ολυμπιακός (Χάρης Παυλίδης): Σταματοπούλου, Πλευρίτη Ελ. 1, Έγκενς, Ελευθεριάδου, Μανωλιουδάκη 1, Αβραμίδου 4, Ασημάκη 1, Πλευρίτου Μ., Γκόφερς, Μπάκλινγκ, Τσουκαλά 1, Μυριοκεφαλιτάκη, Δουρέκα

Σχόλια