Βολτυράκης :Πιστεύω στην παραμονή

Σπορ
Βολτυράκης :Πιστεύω στην παραμονή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο τεχνικός της ομάδας πόλο του ΟΦΗ μιλάει για το φετινό εγχείρημα και το βάρος που δόθηκε στην υποδομή του Συλλόγου…

"Φέτος ρίξαμε βάρος στην υποδομή και τα πάμε περίφημα" δήλωσε ο προπονητής της ομάδας πόλο του ΟΦΗ, Μάκης Βολτυράκης, αναφερόμενος στην πορεία της ανδρικής ομάδας πόλο του ΟΦΗ στην Α2, η οποία παραμένει χωρίς νίκη και θα διεκδικήσει την παραμονή της στην κατηγορία, μέσα απο τα πλέι-άουτ.

"Το σημαντικό για μας είναι ότι όλες οι ακαδημίες έχουν περάσει στην επόμενη φάση των Πανελλήνιων πρωταθλημάτων.

Κάτι που θέλαμε πολύ φέτος και έχουμε ρίξει όλο το βάρος.

Πιστεύω ότι τα έχουμε καταφέρει πολύ καλά.

Ο πρώτος αθλητής στην ιστορία της υδατοσφαίρισης του ΟΦΗ (σ.σ. Ορφανουδάκης) παίζει στην Εθνική ομάδα. Είχε συμμετοχή σε αγώνες της Εθνικής Παίδων σε διεθνείς αγώνες" αναφέρει ο Μάκης Βολτυράκης.

Για το 4-4 με το ΝΟΡεθύμνου, στο κολυμβητήριο Ηρακλείου, ο προπονητής του ΟΦΗ, τονίζει ότι "παίξαμε δυο απροπόνητες ομάδες για αυτό και το σκορ ήταν χαμηλό.Δυστυχώς αυτό είναι το πρόβλημα μας. Δεν μπορούμε να κάνουμε προπόνηση. Και λόγω των αθλητών, αλλά λόγω της πισίνας. Μια εβδομάδα τώρα δεν έχουμε την πισίνα, να κάνουμε προπόνηση.

Δεν μπορεί να παίζεις στο πρωτάθλημα και να μην έχεις την πισίνα να κάνεις προπόνηση.

Εχουμε όλα τα προβλήματα, έχουμε και αυτό. Το πρόβλημα είναι εκτός από την ανδρική ομάδα και με την ομάδα Νέων, η οποία αγωνίζεται στη δεύτερη φάση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος. Θα πάμε και εκεί απροπόνητοι".

Ενώ για το αν θα τα καταφέρει τελικά το πόλο του ΟΦΗ να παραμείνει στην κατηγορία, επισημαίνει ότι "θέλουμε να μαζευτούμε και να κάνουμε προετοιμασία ένα μήνα πριν το τέλος, ενόψει των πλέι-άουτ και να παραμείνουμε στην Α2. Πιστεύω στα παιδιά και πιστεύω ότι αν το βάλουμε στόχο, δεν γλυτώνει κανείς".

Μαργαρίτα, να σου ζήσει... 

"Το Διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, εκφράζει τις θερμότερες ευχές του, στην Γραμματέα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, Μαργαρίτα Βογιατζόγλου, που έγινε μητέρα.

Η Μαργαρίτα μας, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι!

Στην ίδια και στον σύζυγο της, Θανάση, ευχόμαστε να τους ζήσει, το νεογέννητο, να είναι καλότυχο και να το δουν όπως πραγματικά επιθυμούν" 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News