Επιτυχία και η πρόκριση της ομάδας νεανίδων του ΟΦΗ

Σπορ
Επιτυχία και η πρόκριση της ομάδας νεανίδων του ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνεχίζει την πορεία της στο πανελλήνιο πρωτάθλημα...

Η ομάδα νεανίδων πόλο του ΟΦΗ προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος και είναι άλλη μια επιτυχία για τον σύλλογο...

Οι μικρές πολίστριες του ΟΦΗ (γεννημένες το 2002 και νεότερες), πέτυχαν μια νίκη επί του Μίλωνα (8-4), ηττήθηκαν από το Ρέθυμνο (15-8), αλλά πέρασαν στην επόμενη φάση, στους αγώνες που έγιναν στο κολυμβητήριο της Πεντέλης.

Nα σημειωθεί ότι δεν κατέβηκε να αγωνιστεί στους αγώνες, η ομάδα του Τρίτωνα Αμαρουσίου.

Η επόμενη φάση, θα γίνει στις 21 Ιουνίου και στον ΟΦΗ ευελπιστούν ότι οι αγώνες θα γίνουν στο Ηράκλειο.

Ο προπονητής της ομάδας Νεανίδων της υδατοσφαίρισης του ΟΦΗ, Κυριάκος Κατριαδάκης, ανέφερε μιλώντας στην επίσημη σελίδα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, ότι «πήγαμε πολύ καλά. Κερδίσαμε τον Μίλωνα σχετικά εύκολα, χάσαμε αλλά σταθήκαμε καλά με το Ρέθυμνο, που είναι ομάδα υψηλού επιπέδου, η οποία φτάνει πάντα στην τελική φάση. Είμαι ευχαριστημένος από τα κορίτσια. Τώρα, περιμένουμε την επόμενη φάση, η οποία θα γίνει το καλοκαίρι και ελπίζουμε οι αγώνες να γίνουν στο Ηράκλειο»

Αναλυτικά η εικόνα των Νεανίδων του ΟΦΗ στους αγώνες:

ΟΦΗ-Μίλων 8-4

Η σύνθεση του ΟΦΗ: Παπαδάκη Σοφία (Τ), Κώστογλου Μαρία (1), Κώστογλου Ραφαέλλα, Σπάνια Αμάνθα, Κοζανίδη Αναστασία (1), Καπανταγάκη Μαρίνα (1), Χρυσοβέργη Μαρία (2), Τζανή Ευανθία (2), Μπραγουδάκη Άννα (1).

ΝΟΡεθύμνου-ΟΦΗ 15-8

Η σύνθεση του ΟΦΗ: Παπαδάκη Σοφία (Τ), Κώστογλου Μαρία, Κώστογλου Ραφαέλλα, Σπάνια Αμάνθα, Κοζανίδη Αναστασία (2), Καπανταγάκη Μαρίνα, Χρυσοβέργη Μαρία (1), Τζανή Ευανθία (3), Μπραγουδάκη Άννα (2)

H TΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1.ΝΟΡεθύμνου 6 (32-14)

2.ΟΦΗ 3 (12-19)

3.Μίλων 0 (10-25)

4. Τρίτων - 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News