Πρώτα στον Όμιλο τα κορίτσια του ΝΟΡεθύμνου στην Α1 πόλο

Σπορ
Πρώτα στον Όμιλο τα κορίτσια του ΝΟΡεθύμνου στην Α1 πόλο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκησαν 13-10 τη ΝΕΠατρών εκτός έδρας και σιγουρεύουν την παραμονή στην κατηγορία…

Μία ακόμα σπουδαία νίκη και μάλιστα εκτός έδρας πέτυχε η ΝΟ Ρεθύμνου, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Β' Ομίλου (θέσεις 5η-8η) της Γ' φάσης του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Γυναικών.

Η ομάδα του Κώστα Φιτσανάκη επικράτησε με 13-10 της ΝΕ Πατρών μέσα στο κολυμβητήριο "Αντ. Πεπανός" της Πάτρας, και με αυτήν τη νίκη, δεύτερη συνεχόμενη, εδραιώνεται ακόμα περισσότερο στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, ξεφεύγει περισσότερο από τους διώκτες της και σιγουρεύει την παραμονή στη μεγάλη κατηγορία των Γυναικών.

Οι κοπέλες του ΝΟΡ πήραν από την αρχή τον έλεγχο γου αγώνα και το προβάδισμα με 4-2 και 6-4 (στο ημίχρονο), αλλά οι Πατρινές του Δημήτρη Μπιτσάκου ισοφάρισαν σε 6-6 και πέρασαν μπροστά 8-7. Το τρίτο οκτάλεπτο τελείωσε ισόπαλο 8-8, αλλά οι Ρεθυμνιώτισσες με ένα ξέσπασμα στην τελευταία περίοδο και επί μέρους 5-2, πήραν τη σημαντική νίκη (10-13).

Οκτάλεπτα: 2-4, 2-2, 4-2, 2-5.

ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ (Δημήτρης Μπιτσάκος): Γιαννακέα, Ανδρουτσέλη, Σιμένογλου, Ρακιντζή, Μόργκαν 1, Τσιμάρα 1, Πετάση 1, Μιχαηλίδου, Μοίραλη, Μπιτσάκου 5, Μανέτα Σ., Λυκοθανάση 2, Μανέτα Β., Χρυσανθοπούλου, Γεωργίου.

ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ (Κώστας Φιτσανάκης): Ζοφώλη, Συριάνογλου, Καριπίδου Σ. 3, Κυριακάκη, Φαρμάκη Μ. 2, Γαβαλά 1, Κολτσίδα, Στρατηδάκη 2, Λιμπιτάκη, Φαρμάκη Ε. 3, Σολανάκη 2, Καριπίδου Η.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News