Εικόνες σοκ με επίθεση χούλιγκανς και τραυματίες στο πόλο γυναικών!

Σπορ
Εικόνες σοκ με επίθεση χούλιγκανς και τραυματίες στο πόλο γυναικών!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε αγώνα πόλο γυναικών έφτασαν οι βιαιότητες χούλιγκανς, αφήνοντας πίσω τους τραυματίες, ζημιές και τρόμο!

Κατά τη διάρκεια του τρίτου οκταλέπτου της αναμέτρησης, Ολυμπιακός-Γλυφάδα, για το πόλο γυναικών, στο «Παπαστράτειο» κολυμβητήριο περίπου 20 άτομα μπούκαραν στο γήπεδο φορώντας κράνη και έχοντας λοστούς στην κατοχή τους.

Ακολούθησαν επεισόδια για περίπου πέντε λεπτά και τα οποία είχαν αποτέλεσμα να τραυματιστούν τουλάχιστον τρία άτομα. Ανάμεσά τους ένας φωτογράφος, ο οποίος δείχνει να έχει τραυματιστεί πιο σοβαρά. Τα δύο από τα συγκεκριμένα άτομα τραυματίστηκαν στο κεφάλι με αποτέλεσμα να τους γίνουν αρκετά ράμματα. Παράλληλα, έχουν σπάσει δεκάδες οχήματα (αυτοκίνητα και μηχανές) και κάποια από αυτά ήταν αθλητών και παραγόντων.

Στο γήπεδο ήταν αρκετά γυναικόπαιδα και λίγοι οργανωμένοι οπαδοί των «ερυθρόλευκων». Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας των Πειραιωτών, Νίκος Δεληγιάννης, ανέβασε φωτογραφία στο Instagram, όπου φαίνεται ένας μικρός σουγιάς, ο οποίος έχει πέσει στο «Παπαστράτειο», όπως και στην κεντρική φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στο Waterpolonews.gr.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί από την σελίδα aquafeed24.com οι άγνωστοι μπήκαν στο κολυμβητήριο με αναμένους πυρσούς και επιτέθηκαν σε όποιον βρήκαν μπροστά τους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News