Πόλο

Πολύτιμες εμπειρίες για τα κορίτσια του ΟΦΗ

Συμμετείχαν στο πρωτάθλημα Νέων Γυναικών πόλο που έγινε στα Χανιά

Οκτώ ομάδες πήραν την πρόκριση στην τελική φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Νέων Γυναικών στο πόλο μετά την πραγματοποίηση της προκριματικής φάσης, η οποία για τον Όμιλο της Κρήτης έγινε στα Χανιά. Την πρόκριση στα τελικά που θα γίνουν 15-17 Μαρτίου, από τον Όμιλο αυτό πήραν ο ΝΟΡεθύμνου και ο Νηρέας Χαλανδρίου.Η ομάδα του Χαλανδρίου συγκέντρωσε 9 βαθμούς ο ΝΟΡ 6, ο ΟΦΗ 3 ενώ δεν πήρε βαθμό η ομάδα του ΝΟΧ .

Από κει και πέρα, θετικά μηνύματα αναδείχθηκαν από την συμμετοχή των κοριτσιών του ΟΦΗ (γεννημένες από το 2000 και νεότερες) που παρουσίασε μια πολύ νεανική ομάδα δείχνοντας ότι έχουν όλο το μέλλον μπροστά τους.
Τα κορίτσια του ΟΦΗ κέρδισαν πολύτιμες εμπειρίες απέναντι σε αξιόλογους αντιπάλους.
Ο ΟΦΗ κέρδισε τα Χανιά με 4-5 και ηττήθηκε από το Ρέθυμνο (10-2) και το Νηρέα Χαλανδρίου (20-1).
Ο Νηρέας ήταν η μεγάλη δύναμη των αγώνων, καθώς διαθέτει κορίτσια που αγωνίζονται στην Α1 κατηγορία.
Ο προπονητής των κοριτσιών του ΟΦΗ, Κυριάκος Κατριαδάκης, ανέφερε στην επίσημη σελίδα του ΟΦΗ, ofierasitechnis.gr ότι «τα κορίτσια μας τα πήγαν πολύ καλά και οι εμπειρίες που κέρδισαν από την συμμετοχή τους, στους αγώνες ήταν πολύτιμες. Μείναμε πολύ ευχαριστημένοι από την εικόνα μας. Τα κορίτσια κέρδισαν πολύτιμες εμπειρίες. Δεν προκριθήκαμε, αλλά κερδίσαμε το παιχνίδι που βάσει δυναμικότητας μπορούσαμε να πάρουμε. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι ότι τα κορίτσια μας δείχνουν ότι έχουν μέλλον».

Σχόλια