Έχασε ο ΝΟΡεθύμνου από τον Εθνικό Πειραιά

Σπορ
Έχασε ο ΝΟΡεθύμνου από τον Εθνικό Πειραιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ομάδα του Ρεθύμνου έμεινε στην τρίτη θέση και θα πάει στη Γ’ φάση στον όμιλο για τις θέσεις 5-8,

 Ο Εθνικός Πειραιά ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στη Β’ φάση της Α1 γυναικών με το απόλυτο των νικών, καθώς επικράτησε του ΝΟ Ρεθύμνου με 13-7 στο Εθνικό Κολυμβητήριο Πειραιά, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής.

Η ομάδα του Κώστα Φιτσανάκη μπήκε πιο δυνατά στο πρώτο οκτάλεπτο και προηγήθηκε με 4-2, όμως το σύνολο του Κώστα Βαμβακάρη πήρε το προβάδισμα στο ημίχρονο (5-4). Στο δεύτερο μισό του αγώνα, η γηπεδούχος ομάδα συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και έφτασε στη νίκη με 13-7.

Με τη νίκη αυτή, ο Εθνικός Πειραιά έφτασε τους 18 βαθμούς και θα ξεκινήσει την Γ’ φάση στον όμιλο για τις θέσεις 1-4, ξεκινώντας με 1 βαθμό. Ο ΝΟ Ρεθύμνου έμεινε στην τρίτη θέση και θα πάει στη Γ’ φάση στον όμιλο για τις θέσεις 5-8, ξεκινώντας με 6 βαθμούς.

Τα οκτάλεπτα: 2-4 , 3-0 , 4-2 , 4-1

Εθνικός Πειραιά (Κώστας Βαμβακάρης): Σωτηρέλη, Λούδη, Λιαπάκη, Τζελέπη 2, Αποστολίδου 2, Μπίσμπα 2, Χατζηκυριακάκη, Λογοθέτη, Πέττα, ΜακΚι 1, Μπάξτερ 2, Νιαρχάκου 3, Αναγνώστου, Κατσιμπρή 1, Τζούρκα

ΝΟ Ρεθύμνου (Κώστας Φιτσανάκης): Ζοφώλη, Καριπίδου Μ. 2, Φαρμάκη Μ. 2, Γαβαλά, Κολτσίδα, Στρατηδάκη, Λιμπιτάκη Σ., Φαρμάκη Ε. 3, Λιμπιτάκη Α., Σολανάκη, Καριπίδου Β.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News