Nίκη εκτός έδρας για τις γυναίκες του ΝΟΡεθύμνου

Σπορ
Nίκη εκτός έδρας για τις γυναίκες του ΝΟΡεθύμνου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επικράτησε 10-9 του Νηρέα Χαλανδρίου στην πρεμιέρα της Β΄ φάσης του πρωταθλήματος της Α1 πόλο …

Ο ΝΟ Ρεθύμνου κατάφερε να πάρει ένα σπουδαίο διπλό στην έδρα του Νηρέα Χαλανδρίου, με σκορ 10-9, για την πρώτη αγωνιστική της Β’ φάσης του πρωταθλήματος της Α1 γυναικών.

Το σύνολο του Κώστα Φιτσανάκη ξεκίνησε δυναμικά τον αγώνα, όπου προηγήθηκε με 3-1, όμως η γηπεδούχος ομάδα κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στην ισοπαλία, στο ημίχρονο (5-5). Στο δεύτερο μισό του αγώνα, ο ΝΟ Ρεθύμνου έπαιρνε το προβάδισμα, όμως ο Νηρέας έβρισκε απάντηση και ισοφάριζε. Το τρίτο προσωπικό γκολ της Κολτσίδα, 2:40 πριν τη λήξη του αγώνα, έγραψε το τελικό 10-9 υπέρ των φιλοξενούμενων, που πανηγύρισαν μια σπουδαία νίκη.

Σύμφωνα με το φύλλο αγώνα: «Στο 1:18 του 2ου οκταλέπτου αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα, για διαμαρτυρία, η βοηθός του Νηρέα Χαλανδρίου, Κατερίνα Οικονομοπούλου».

ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ - ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ 9-10

Τα οκτάλεπτα: 1-3 , 4-2 , 1-1 , 3-4

Νηρέας Χαλανδρίου (Ευτυχία Καραγιάννη): Στρατάκου, Κάσσαρη, Τριχά, Σαφέτη 1, Μαλλιαρού 3, Παπαναστασίου, Μπόβαλη, Φραγκιά, Ξανθοπούλου 3, Δούλη 1, Κουρέλη 1, Αγγελίδη, Τορνάρου, Ρουσσάκη, Λάζαρη

ΝΟ Ρεθύμνου (Κώστας Φιτσανάκης): Ζοφώλη, Μαλιαρού, Καριπίδου Μ., Κυριακάκη, Φαρμάκη Μ. 2, Γαβαλά, Κολτσίδα 3, Στρατηδάκη, Φαρμάκη Ε. 5, Συριανόγλου, Σολανάκη, Καριπίδου Β., Καραγιάννη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News