Ισόπαλος 8-8 ο ΟΦΗ με τα Δελφίνια Μεταμόρφωσης

Σπορ
Ισόπαλος 8-8 ο ΟΦΗ με τα Δελφίνια Μεταμόρφωσης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βελτιωμένη παρουσιάστηκε η ομάδα του Μάκη Βολτυράκη σε σχέση με το παιχνίδι της πρεμιέρας...

Στο δεύτερο του παιχνίδι για την Α2 υδατοσφαίρισης, ο ΟΦΗ ήταν βελτιωμένος σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στον Παναθηναικό, αλλά δεν κατάφερε να πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη.

Εμεινε στο 8-8 με τα Δελφίνια Μεταμόρφωσης στο κολυμβητήριο Ηρακλείου.

Ο ΟΦΗ προηγήθηκε με 5-2 στο τέλος της δεύτερης περιόδου, αλλά έμεινε από δυνάμεις, με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενο, όχι μόνο να ισοφαρίσουν, αλλά να περάσουν και μπροστά με 7-8, αλλά ο ΟΦΗ στα τελευταία δευτερόλεπτα με γκολ του Βασιλάκη, ισοφάρισε σε 8-8, που ήταν και το τελικό.

Σίγουρα το αποτέλεσμα, δεν είναι αυτό που ήθελαν στον ΟΦΗ, αλλά όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι η ισοπαλία, δεν είναι άσχημο αποτέλεσμα.

Να σημειωθεί ότι στον πάγκο του ΟΦΗ, δεν ήταν ο Μάκης Βολτυράκης, ο οποίος είναι σε σεμινάριο στο Βέλγιο και την ομάδα κοούτσαρε ο Γιώργος Σπαγουλάκης.

«Δεν είναι καλό το αποτέλεσμα, αλλά τουλάχιστον πήραμε τον πρώτο μας βαθμό. Η ομάδα θέλει προπόνηση και πιστεύω ότι στη συνέχεια θα είμαστε καλύτεροι» ανέφερε.

Τα 8λεπτα: 3-2, 2-0, 0-3, 1-3.

Τα γκόλ του ΟΦΗ πέτυχαν οι: Βασιλάκης 2, Γιγουρτάκης 3, Πηγιάκης 1, Βολτυράκης 1, Λεονταράκης 1.

Η σύνθεση του ΟΦΗ ( Γιώργος Σπαγουλάκης) : Kαβουσανός,Μαλλιαρός, Κόκκινος, Μηναδάκης, Βασιλάκης, Βάλσαμος,Μανιουδάκης, Λουλακάκης, Κλάδος, Λεονταράκης, Γιανναδάκης, Γιγουρτάκης, Μυγιάκης, Βολτυράκης, Ταραζάς.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News