Πόλο

Στο ΝΟΧ στρέφονται πλέον στο ματς με τον ΠΑΟΚ

Μετά τον αποκλεισμό στο κύπελλο η ομάδα των Χανίων εστιάζει στο πρωτάθλημα της Α1 πόλο...

Σαν ένα παιχνίδι που  έδωσε την ευκαιρία στον ίδιο να δοκιμάσει παίκτες που δεν έχουν τόσο μεγάλο χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα, στο οποίο επικεντρώνεται πλέον το ενδιαφέρον, αντιμετώπισε την χθεσινή αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης ο Ηλίας Μαχαίρας. Ο ΝΟΧ γνώρισε την ήττα στα Χανιά και αποκλείστηκε από το κύπελλο  με το ενδιαφέρον πλέον να στρέφεται στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

«Ηταν ένα παιχνίδι στο οποίο θέλαμε να δοκιμάσουμε κάποια πράγματα εν όψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Ισως, θα έπρεπε να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι για να χτυπήσουμε περισσότερο το παιχνίδι, αλλά δεν είχαμε βλέψεις ότι μπορούμε να κατακτήσουμε το Κύπελλο. Δοκιμάσαμε, δίνοντας ευκαιρίες σε κάποια παιδιά ώστε να δούμε αν μπορούν να μας βοηθήσουν. Μπορούσαμε να είμαστε πιο κοντά στο σκορ και να διεκδικήσουμε με περισσότερες αξιώσεις τη νίκη, αλλά φαίνεται ότι όταν δεν έχουμε πίεση και άγχος για το αποτέλεσμα είμαστε πιο χαλαροί απ’ όσο πρέπει σαν επαρχιακή ομάδα και ως Χανιώτες!", δήλωσε ο τεχνικός του ΝΟΧ και συνέχισε:

"Ακολουθεί για μας ένα δύσκολο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ που έχει κάνει ήδη μία εντός έδρας ήττα που ήταν εκτός προγράμματος από το Παλ. Φάληρο και θα είναι με το μαχαίρι στο λαιμό. Για μας, όμως, ένα θετικό αποτέλεσμα το Σάββατο, ίσως αλλάξει τους φετινούς μας στόχους και θα μπορούσαμε να στοχεύσουμε σε κάτι παραπάνω από την απλή παραμονή, την οποία θεωρώ ότι θα πετύχουμε πιο εύκολα από πέρσι».

Από την άλλη, εκ μέρους του Απόλλωνα Σμύρνης, ο Μιχάλης Σαρτζετάκης που αποτελεί παίκτη γέννημα-θρέμμα του Ναυτικού Ομίλου Χανίων σημείωσε τα εξής:

«Ηταν ένα παιχνίδι που το περιμέναμε ότι θα ήταν δύσκολο γιατί φέτος τα Χανιά παρουσιάζονται πολύ βελτιωμένα και χαίρομαι κιόλας γι’ αυτό, γιατί κατάγομαι από τα Χανιά. Σε αυτό το παιχνίδι ήμασταν φαβορί εξ αρχής και απλά το αποδείξαμε μέσα στο νερό. Είμαστε πιο ποιοτική ομάδα από τα Χανιά γιατί δουλεύουμε σε άλλους ρυθμούς και έχουμε μεγαλύτερους στόχους. Τα Χανιά, όμως, φέτος είναι πολύ ανταγωνιστικά και πιστεύω ότι ως ομάδα έχουν πολύ μέλλον. Οσον αφορά εμένα, όχι δεν είμαι ευχαριστημένος από τον εαυτό μου και πιστεύω ότι θα μπορούσα να τα έχω πάει καλύτερα, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία. Ο μόνος λόγος που δεν ήρθα στα Χανιά το καλοκαίρι, αν και το ήθελα πολύ, ήταν γιατί θα είμαι αναγκαστικά στην Αθήνα για τα επόμενα 3-4 χρόνια γιατί σπουδάζω οδοντιατρική. Ομως είναι αναπόφευκτο στο άμεσο μέλλον γιατί όταν γυρίσω στα Χανιά, έχω στο μυαλό μου να παίξω για μια γεμάτη δεκαετία!».

Σχόλια