Πρώτη νίκη για τα κορίτσια του ΝΟΡ

Σπορ
Πρώτη νίκη για τα κορίτσια του ΝΟΡ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επικράτησαν 11-9 του Εθνικού Πειραιά στο κολυμβητήριο Ηρακλείου

Επιτέλους νίκη για τα κορίτσια του ΝΟ Ρεθύμνου στον Α' Όμιλο της Α1 κατηγορίας, καθώς επικράτησε με 11-9 του Εθνικού Πειραιά χθες στο κολυμβητήριο του Ηρακλείου, για την 5η αγωνιστική της Α' φάσης.

Οι αθλήτριες του Κώστα Φιτσανάκη κατάφεραν να φτάσουν σε μία πολύ δύσκολη νίκη, σε ένα παιχνίδι, όπου οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ, σε όλη τη διάρκειά του αγώνα.

Το σκορ του πρώτου οκταλέπτου έληξε ισόπαλο με 2-2 ενώ στη 2η περίοδο, η γηπεδούχος ομάδα κατάφερε να κρατήσει έως το ημίχρονο τη διαφορά στο ένα γκολ υπέρ της (5-4), ενώ στο 3ο οκτάλεπτο, το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο, με τον Εθνικό να βρίσκεται κοντά, όμως η ομάδα του Ρεθύμνου απέκτησε πλεονέκτημα δύο τερμάτων (10-8) και στο τελευταίο μέρος του αγώνα δεν άλλαξε κάτι, με το τελικό σκορ να είναι 11-9,.

Τα οκτάλεπτα: 2-2 , 3-2 , 5-4 , 1-1

ΝΟ Ρεθύμνου (Κώστας Φιτσανάκης): Ζοφώλη, Φραγγελάκη, Καρυπίδου Μ. 5, Κυριακάκη, Φαρμάκη Μ. 2, Γαβαλά, Κολτσίδα 1, Στρατηδάκη, Λιμπιτάκη, Φαρμάκη Ε. 3, Συριανόγλου, Σολανάκη, Καρυπίδου Β., Παναγιωτάκη, Καραγιάννη.

Εθνικός Πειραιά (Κώστας Βαμβακάρης): Σωτηρέλη, Λούδη, Μπενέκου 1, Τζελέπη 1, Αποστολίδου, Μπίσμπα 1, Λογοθέτη 1, Πέττα, ΜακΚι, Μπάξτερ 2, Νιαρχάκου 3, Τζούρκα, Κατσιμπρή, Αναγνώστου, Χατζηκυριακάκη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News