Νίκη της Εθνικής Ανδρών επί της Ισπανίας για το Europa Cup

Σπορ
Νίκη της Εθνικής Ανδρών επί της Ισπανίας για το Europa Cup

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το σύνολο του Δημήτρη Βλάχου επικράτησε στο δυσκολότερο παιχνίδι της στον όμιλο…

Η Εθνική Ανδρών ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο Europa Cup, νικώντας την Ισπανία με 7-5 στη Βαρκελώνη. Το σύνολο του Δημήτρη Βλάχου επικράτησε στο δυσκολότερο παιχνίδι της στον όμιλο, έχοντας την πολυτέλεια να δει επτά διαφορετικούς παίκτες να σκοράρουν!

Η Εθνική μας ομάδα μπήκε πολύ καλά στον αγώνα και προηγείτο στο πρώτο οκτάλεπτο με 4-1. Η υπεροχή των Ελλήνων υδατοσφαιριστών συνεχίστηκε και στο δεύτερο οκτάλεπτο, πηγαίνοντας στο ημίχρονο μπροστά στο σκορ με 6-2.

Στο δεύτερο μισό του αγώνα, η Ισπανία στάθηκε καλύτερα, με αποτέλεσμα να μειώσει τις αποστάσεις. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν 5-7 υπέρ της Εθνικής Ελλάδας, η οποία κατέκτησε τους τρεις πρώτους βαθμούς στον δεύτερο όμιλο.

Τα οκτάλεπτα: 1-4 , 1-2 , 2-1 , 1-0

Ισπανία (Ντέιβιντ Μάρτιν): Λόπες, Μουναρίθ 1, Γκρανάντος, Ντελ Τόρο, Μινγκέλ, Λαρούμπε, Καμπάνας, Φερνάντες, Ταχούλ, Περόνε 1, Μάλιαρακ 3, Μπούστος, Λόριο

Ελλάδα (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Γενηδουνιάς 1, Σκουμπάκης 1, Νικολαΐδης, Φουντούλης 1, Καπότσης 1, Δερβίσης 1, Αργυρόπουλος, Μουρίκης 1, Κολόμβος, Γούνας 1, Βλαχόπουλος, Γαλανόπουλος

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News