Πόλο

Ιστορική νίκη για τον Υδραϊκό, η πρώτη στην Ευρώπη

Επικράτησε 8-4 της Νις για το Eurocup του πόλο ανδρών.

Την πρώτη του Ευρωπαϊκή νίκη πέτυχε ο Υδραϊκός που επικράτησε με 8-4 της Νις στον 4ο προκριματικό όμιλο του Eurocup στο πόλο των ανδρών.

ομάδα του Δημήτρη Κραβαρίτη πήρε τη νίκη χάρη σε ένα εκπληκτικό τρίτο οκτάλεπτο που πραγματοποίησε. Οι Γάλλοι κατάφεραν να προηγηθούν με 2-0 στο πρώτο οκτάλεπτο με γκολ των Λέκιτς και Μίτροβιτς. Η Υδραϊκός πέτυχε το πρώτο του γκολ στο δεύτερο οκτάλεπτο με τον Ίρβινγκ στον παίκτη παραπάνω, διαμορφώνοντας το 2-1 του δευτέρου οκταλέπτου.

Η ομάδα του Δημήτρη Κραβαρίτη πραγματοποίησε μια εκπληκτική εμφάνιση στο τρίτο οκτάλεπτο. Με δύο γκολ του Χονδροκούκη και ένα των Πρέκα και Καζάζη οι Υδραίοι προηγήθηκαν με 5-2 στο τέλος της τρίτης περιόδου. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν ακόμη και με 6-2 με γκολ του Μπλάνη δύο περίπου λεπτά πριν το τέλος του αγώνα. Η διαφορά των τεσσάρων τερμάτων διατηρήθηκε μέχρι τέλους και ο Υδραϊκός πήρε την πρώτη του ιστορική ευρωπαϊκή νίκη.

Μετά τη νίκη του αυτή η ομάδα του Δημήτρη Κραβαρίτη διατηρεί τις ελπίδες της για πρόκριση στον επόμενο προκριματικό γύρο. Ο Υδραϊκός ισοβαθμεί με την Ορτίτζια έχοντας τρεις βαθμούς μετά την ολοκλήρωση των δύο πρώτων αγωνιστικών. Η ομάδα του Δημήτρη Κραβαρίτη θα αντιμετωπίσει τους Ιταλούς την τρίτη και τελευταία αγωνιστική.

Τα οκτάλεπτα: 0-2, 1-0, 4-0, 3-2

Υδραϊκός: Φλέγκας, Καζάζης 1, Μιτελούδης, Κοκκινάκης, Πρέκας 1, Καλαργυρός, Μπλάνης 1, Χονδροκούκης 2, Αργυρόπουλος 1, Στελλάτος, Τσαχειλίδης 1, Ίρβινγκ 1, Μάντης

Νις: Λάζιτς, Μίτροβιτς 1, Πάβιτσιτς 2, Κόσιτς, Μπούντουριν, Μιλόσεβιτς, Βανγκ, Λέκιτς 1, Ζίβιτς, Στεπάνοβιτς, Νίκολιτς, Μιλόσεβιτς, Στοΐλκοβιτς

Πηγή: sdna.gr

Σχόλια