Πόλο

Βλάχος: «Δεν πετύχαμε το μεγάλο μας στόχο»

Μία θέση στο βάθρο ήταν ο στόχος της Εθνικής Πόλο των Ανδρών στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Σεβίλλης αλλά δεν κατάφεραν να πετύχουν το μεγάλο στόχο.

Ο απολογισμός ήταν η 5η θέση και η εξασφάλιση της πρόκρισης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ν. Κορέας το 2019., χωρίς πάντως ο Ομοσπονδιακός προπονητής, Θοδωρής Βλάχος, να μένει απόλυτα ικανοποιημένος…

"Τελειώσαμε τις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Βαρκελώνης επικρατώντας του Μαυροβουνίου και κατακτήσαμε την 5η θέση. Κερδίζοντας στο προηγούμενο παιχνίδι τους Ρώσους εξασφαλίσαμε την πρόκριση της ομάδας μας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ν. Κορέας το 2019. Αυτός ήταν και ένας από τους πρωταρχικούς στοχους που είχαμε θέσει.

Τον μεγάλο μας στόχο όμως δεν καταφέραμε να τον πετύχουμε. Να διεκδικήσουμε δηλαδή ένα μετάλλιο. Φεύγουμε από τη Βαρκελώνη με την καλύτερη δυνατή θέση που μπορούσαμε να έχουμε εκτός τετράδας, την 5η θέση, αλλά όχι ευχαριστημένοι.

Τα τελευταία χρόνια έχουμε από μόνοι μας βάλει ψηλά τον πήχη και θέλουμε σε κάθε διοργάνωση να πρωταγωνιστούμε. Στη Βαρκελώνη όχι μόνο δεν υπερβάλαμε εαυτό ώστε να διακριθούμε, αλλά δεν ήμασταν ούτε ο εαυτός μας.

Απομένει να αναλύσουμε την παρουσία μας σε αυτό το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, να βρούμε τους λόγους που δεν πετύχαμε τον μεγάλο μας στόχο και βεβαίως να κοιτάξουμε το μέλλον, με καθαρό μυαλό και πιο πεινασμένοι", ανέφερε ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια