Έχασε 10-6 από την Ισπανία η Εθνική και αποκλείστηκε από τα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού

Σπορ
Έχασε 10-6 από την Ισπανία η Εθνική και αποκλείστηκε από τα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την ήττα με 10-6 γνώρισε η Εθνική ομάδα πόλο των Ανδρών από την Ισπανία στον προημιτελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και δεν κατάφερε να πετύχει την πρόκριση της στον ημιτελικό της διοργάνωσης. Η Ισπανία στους «4» θα αντιμετωπίσει την Ιταλία που συνέτριψε 11-1 την Ρωσία. Στον άλλον ημιτελικό η Κροατία θα αναμετρηθεί με την Σερβία.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έδειξε κακό αγωνιστικό πρόσωπο κυρίως στον παίκτη παραπάνω, γεγονός που στοίχισε. Μπήκε μουδιασμένα στο παιχνίδι και με γκολ των Μπούστος και Ταχούλ βρέθηκε να χάνει με 2-0 . Ο Φουντούλης με σουτ στον παίκτη παραπάνω μείωσε σε 2-1 που ήταν και το σκορ της πρώτης περιόδου.

Η Ισπανία έδειχνε να κυριαρχεί στην πισίνα, προηγήθηκε με 3-1 με γκολ του Γρανάδος, 6:36 πριν το τέλος του δευτέρου οκταλέπτου. Ο Αργυρόπουλος με παλικαρίσιο τέρμα μείωσε αλλά ο Μουνιαρίθ έδωσε και πάλι προβάδισμα (4-2) στην ομάδα του.

Με ωραίο σουτ από τα πέντε μέτρα ο Γενηδουνιάς μείωσε σε 4-3 για την Εθνική μας ένα περίπου λεπτό πριν το τέλος του ημιχρόνου.

Η Εθνική κατέρρευσε στο τρίτο οκτάλεπτο, όπως αναφέρει το sdna,gr. Με τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ (Ντελ Τόρο, Μάγιαρακ, Γρανάδος, Ταχούλ) οι οικοδεσπότες έκαναν σερί 4-0 και έφτασαν στο 8-3 του τρίτου οκταλέπτου. Η διαφορά ήταν τέτοια που οι έλληνες πολίστες δεν κατάφεραν να αντιδράσουν στο τελευταίο οκτάλεπτο.

Τα οκτάλεπτα: 2-1, 2-2, 4-0, 2-3

Ισπανία (Μαρτίν): Λόπεζ Πινέδο, Μουναρίθ 1, Γρανάδος Ορτέγκα 2, Ντελ Τόρο 1, Μινγκέλ Αλφερέθ, Λαρούμπε, Καμπάνας Πεγάδο, Φερνάντεθ Μιράντα 1, Ταχούλ 2, Περόνε, Μάγιαρακ 2, Μπούστος 1, Λόριο

Ελλάδα (Βλάχος): Φλέγκας, Γενηδουνιάς 2, Σκουμπάκης, Νικολαΐδης 1, Φουντούλης 1, Καπότσης, Δερβίσης, Αργυρόπουλος 1, Μουρίκης, Κολόμβος 1, Γούνας, Βλαχόπουλος, Ζερδεβάς

Στις 19:30 οι γυναίκες

Την Ισπανία θα αντιμετωπίσει αύριο (19:30) η Εθνική μας ομάδα πόλο των γυναικών, στην ημιτελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της Βαρκελώνης διεκδικώντας μία θέση στον τελικό της διοργάνωσης.

Το άλλο ζευγάρι που αναμετράτε στα ημιτελικά είναι το Ολλανδία- Ουγγαρία.Για τις θέσεις 5-8 θα αγωνιστούν Γερμανία- Ιταλία και Ρωσία- Γαλλία.

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα των αγώνων: 14.15 Γερμανία- Ιταλία (θ. 5-8), 15.45 Ρωσία- Γαλλία (θ. 5-8), 18.00 Ολλανδία- Ουγγαρία (ημιτελικός), 19.30 ΕΛΛΑΔΑ- Ισπανία (ημιτελικός).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News