Τέταρτος ο ΝΟΡ μετά τη νέα ήττα από τον Εθνικό

Αθλητισμός
Τέταρτος ο ΝΟΡ μετά τη νέα ήττα από τον Εθνικό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην 4η θέση του πρωταθλήματος της Α1 υδατοσφαίρισης των γυναικών τερμάτισε ο Ναυτικός Όμιλος Ρεθύμνου καθώς ηττήθηκε και σήμερα από τον Εθνικό στο κολυμβητήριο του Ηρακλείου.

Η ρεθυμνιώτικη ομάδα πάλεψε για να στείλει τη σειρά των μικρών τελικών των πλέι οφ σε τρίτο ματς, ωστόσο, ο Εθνικός ήταν καλύτερος και πήρε τη νίκη με 8-12 στο κολυμβητήριο του Ηρακλείου κάνοντας το 2-0 (είχε νικήσει και την Παρασκευή με 14-12 στον Πειραιά).

Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο στο πρώτο ημίχρονο με το σκορ να είναι 2-2 στα μέσα του 2ου οκταλέπτου, ωστόσο ο Εθνικός πέτυχε δύο γκολ ως το φινάλε του ημιχρόνου και από εκεί και μετά είχε τον έλεγχο φτάνοντας στη νίκη που του χάρισε την 3η θέση.  

Οκτάλεπτα: 1-1, 1-3, 2-3, 4-5

ΝΟ Ρεθύμνου (Κώστας Φιτσανάκης): Κυριακάκη Φ., Καρυπίδου Σ. 3, Κυριακάκη Κ., Φαρμάκη Μ., Γαβαλά 1, Λιμπιτάκη, Στρατιδάκη 1, Πέττα, Φαρμάκη Ε. 2, Ευθυμίου, Μαλλιαρού, Καραγιάννη, Καρυπίδου Η. 1, Παναγιωτάκη

Εθνικός (Κώστας Βαμβακάρης): Δουρέκα, Καλαργυρού, Βάσιλα 1, Μουταφιάν 1, Μπίσμπα, Κούβδου 1, Λογοθέτη 1, Νιαρχάκου 2, Φραγκιουδάκη, Αποστολίδου 2, Κοντογιάννη 4, Τζούρκα, Κατσίμπρη, Χατζηκυριακάκη

Διαιτητές: Μπιράκης, Χατζηαναστασίου

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News