default-image

Το πάλεψε στον Πειραιά ο ΝΟΡ και θέλει αύριο να κάνει το 1-1

Αθλητισμός
Το πάλεψε στον Πειραιά ο ΝΟΡ και θέλει αύριο να κάνει το 1-1

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μεγάλη μάχη έγινε χθες στο κολυμβητήριο "Π. Καπαγέρωφ"  του Πειραιά ανάμεσα στο γηπεδούχο Εθνικό και το Ναυτικό Όμιλο Ρεθύμνου στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για την κατάκτηση της 3ης θέσης στην Α1 υδατοσφαίρισης των γυναικών.

Οι Ρεθυμνιώτισσες λύγισαν στο φινάλε χάνοντας με 14-12, ωστόσο, έδειξαν ένα πολύ καλό πρόσωπο και ικανές να κάνουν την έκπληξη και να βρεθούν αυτές στην 3η θέση.

Στο τελευταίο οκτάλεπτο ο ΝΟΡ μείωσε σε 13-12, αλλά τελικά η Βάσιλα σκόραρε με πέναλτι λίγο πριν τη λήξη για το τελικό 14-12.

Οι δύο ομάδες θα συναντηθούν ξανά αύριο Κυριακή (13/5) στο κολυμβητήριο Ηρακλείου στις 16:00 όπου ο ΝΟΡ θα επιδιώξει να ισοφαρίσει σε 1-1 και να επιστρέψει στον Πειραιά για το διπλό που θα του δώσει την 3η θέση.

Στον πρώτο τελικό, ο Ολυμπιακός νίκησε 13-7 τη Βουλιαγμένη και έκανε το πρώτο βήμα για την κατάκτηση του τίτλου.

Οκτάλεπτα: 4-4, 5-4, 2-2, 3-2.

Εθνικός (Κώστας Βαμβακάρης): Δουρέκα Σ., Καλαργυρού 1, Δουρέκα Α., Βάσιλα 1, Μουταφιάν 2, Μπίσμπα 1, Κούβδου, Λογοθέτη 1, Νιαρχάκου 2, Φραγκιουδάκη, Αποστολίδου 1, Κοντογιάννη 4, Τζούρκα, Κατσιμπρή.

ΝΟ Ρεθύμνου (Κώστας Φιτσανάκης): Κυριακάκη, Σαφέτη, Καριπίδου Σ. 5, Παναγιωτάκη, Φαρμάκη Μ., Γαβαλά, Στρατιδάκη, Πέττα 1, Φαρμάκη Ε. 1, Ευθυμίου 2, Λιμπιτάκη, Καριπίδου Η. 3.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News