default-image

Υποβιβάστηκε το πόλο του ΟΦΗ, μάχεται ο ΝΟΧανίων

Σπορ
Υποβιβάστηκε το πόλο του ΟΦΗ, μάχεται ο ΝΟΧανίων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μία χρονιά γεμάτη σημαντικές εμπειρίες, ήταν αυτή που ολοκληρώθηκε στην Α1 για την ομάδα πόλο του ΟΦΗ που γνώρισε την ήττα από το Παλαιό Φάληρο στο Ρέστειο κολυμβητήριο με 16-5 και υποβιβάστηκε στην Α2. Η ομάδα του Μάκη Βολτυράκη έχασε στον 1ο αγώνα για την Α΄ Φάση των πλέι άουτ, με το Π. Φάληρο να κάνει το 3-0 (καθώς μετρούν κι αυτές της κανονικής περιόδου) εξασφαλίζοντας την παραμονή του στη μεγάλη κατηγορία.

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 4-2, 7-1, 2-0.

Ο ΝΟ Χανίων ήταν ο νικητής επί του Πανιωνίου με 14-13 στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για την Α' φάση των πλέι άουτ του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισγης της Α1 Ανδρών, στο κολυμβητήριο τον Χανίων, μετά από μια συναρπαστική μονομαχία που κρίθηκε τελικά ύστερα από πολλά χτυπήματα στην ψυχοφθόρο διαδικασία των πέναλτι (κανονικός αγώνας 8-8, πέναλτι 6-5).

Έτσι οι Χανιώτες ισοφάρισαν σε 1-1 τις νίκες στη μεταξύ τους σειρά που θα οδηγήσει στην παραμονή στην κατηγορία (όποιος φτάσει πρώτος στις τρεις), καθώς μετράει και η μία νίκη του Πανιωνίου στην κανονική περίοδο. Ο επόμενος μεταξύ τους αγώνας είναι την Παρασκευή στις 15.30 στη Νέα Σμύρνη.

Τα οκτάλεπτα: 1-2, 1-2, 3-2, 3-2, πεν. 6-5.

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ (Ηλίας Μαχαίρας): Λεβεντάκης, Παπαδόπουλος Τρ., Πολύζος, Νάστραν 1, Αγιωργούσης, Πετρόχειλος, Βουλγαράκης, Χαριτάκης 2, Μπαριωτάκης 1, Κατσουλάκης, Μαραγκουδάκης, Μαζοκοπάκης, Πολυγεώργης, Αβέρκα 4, Παπαμανωλιουδάκης

Τα πλέι οφ

Ο Εθνικός Πειραιά έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στη σειρά των ημιτελικών του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών, καθώς νίκησε στο κολυμβητήριο του Πειραιά τον Υδραϊκό με 10-9, στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα της Α' φάσης των πλέι οφ που κρίθηκε στην ψυχοφθόρα διαδικασία των πέναλτι. Ο κανονικός αγώνα ςέληξε 6-6 και τα πέναλτι 4-3.

Έτσι οι κυανόλευκοι του Πειραιά θέλουν άλλη μια νίκη για την πρόκριση (κρίνεται στις δύο νίκες) και θα την επιδιώξουν στον δεύτερο μεταξύ τους αγώνα, την Παρασκευή στον Άλιμο.

Με γκολ του Καζάζη 5 δευτερόλεπτα πριν την λήξη, ο ΝΟ Χίου πήρε τη νίκη με 10-9 απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης και έκανε το 1-0 στις νίκες, για τα πλέι οφ του πρωταθλήματος της Α1 Ανδρών.Το παιχνίδι ήταν συγκλονιστικό με την ομάδα του Γιάννη Κατρουζανάκη να παίρνει προβάδισμα στο πρώτο οκτάλεπτο (2-3) και του Χιώτες να ανατρέπουν το σκορ με 5-4 στο τέλος του ημιχρόνου. Ο Απόλλωνας ισοφάρισε και προηγήθηκε με 6-7 στο τέλος της τρίτης περιόδου.Η αναμέτρηση συνέχισε να κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον και με τις δύο ομάδες ισόπαλες (9-9) 1 περίπου λεπτό πριν το τέλος, όλα έδειχναν πως το φινάλε θα είναι εκπληκτικό. Όμως ο Καζάζης λίγο πριν την λήξη του αγώνα (5") σκόραρε δίνοντας την νίκη στους γηπεδούχους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News