Μηδενισμός και αφαίρεση βαθμών για το πόλο του ΟΦΗ  

Σπορ
Μηδενισμός και αφαίρεση βαθμών για το πόλο του ΟΦΗ  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεν ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη η ομάδα πόλο του ΟΦΗ για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ που είχε αναβληθεί την περασμένη Κυριακή (δεν πέταξαν τα αεροπλάνα λόγω της ομίχλης που υπήρχε στο Ηράκλειο) και είχε οριστεί για σήμερα.

Η ηρακλειώτικη ομάδα έχει υποχρεώσεις και αύριο (18/4) για την 22η αγωνιστική της Α1 υδατοσφαίρισης των ανδρών κι έτσι αποφάσισε να αποφύγει το ταξίδι στη συμπρωτεύουσα που και κόστος θα είχε και το αποτέλεσμα δε θα επηρέαζε την πορεία της στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα του ΠΑΟΚ και όλοι οι υπόλοιποι παράγοντες του αγώνα (διαιτητές, γραμματεία, αλυτάρχης, κλπ), αλλά και ο κόσμος, παρουσιάστηκαν κανονικά στο κολυμβητήριο. Μετά την παρέλευση 20 λεπτών από την καθορισμένη ώρα έναρξης του αγώνα (15.00) έκλεισε το φύλλο αγώνα που αναφέρει τα εξής:

«Το παιχνίδι δεν έγινε επειδή δεν προσήλθε η ομάδα του ΟΦΗ. Μετά την παρέλευση 20’ κλείστηκε το φύλλο αγώνα. Στον αγώνα αυτόν εξέτισαν τις ποινές τους ο προπονητής του ΠΑΟΚ Π. Βέργος και ο έφορος Πετρίδης», αναφέρει το φύλλο αγώνα.

Με βάση τον κανονισμό το παιχνίδι κατακυρώνεται με σκορ 5-0 υπέρ του ΠΑΟΚ, ο  ΟΦΗ μηδενίζεται στο συγκεκριμένο ματς και του αφαιρούνται 3 βαθμοί.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News