Ήττα για το ΝΟΧ από τον Απόλλωνα Σμ., δεν πέταξε ο ΟΦΗ

Αθλητισμός
Ήττα για το ΝΟΧ από τον Απόλλωνα Σμ., δεν πέταξε ο ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την ήττα με 7-9 γνώρισε ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων από τον Απόλλωνα Σμύρνης στην Ηλιούπολη στο πλαίσιο  της 20ής αγωνιστικής της Α1 υδατοσφαίρισης των ανδρών.

Οι Χανιώτες δεν ξεκίνησαν καλά με αποτέλεσμα να κυνηγούν το σκορ, ενώ το ημίχρονο έληξε 6-2 υπέρ του Απόλλωνα. Στη συνέχεια ο ΝΟΧ ανέβασε την απόδοσή του, μείωσε, όμως δεν μπόρεσε να γίνει απειλητικός. Πλέον πολύ δύσκολα θα αποφύγει τη διαδικασία των πλέι οφ για την παραμονή του στην κατηγορία.

Tα 8λεπτα: 3-1, 3-1, 1-3, 2-2

Απόλλων Σμύρνης: Γρηγοριάδης, Μαυρωτάς, Μητρόπουλος, Φωκάς, Μοσκόφ 4, Καλιοράκης, Παπαδόπουλος, Λέκιτς 2, Παπάκος 1, Δερμιτζάκης Δ. 2, Δερμιτζάκης Χ., Καστανάκης, Ρέππας, Γιαννουρής.

Ν.Ο. Χανίων ΑΝΕΚ LINES: Λεβεντάκης, Φλώρος, Παπαδόπουλος, Νάστραν 1, Αγιωργούσης, Πετρόχειλος, Βουλγαράκης, Χαριτάκης 2, Μπαριωτάκης, Κατσουλάκης, Μαραγκουδάκης, Μαζοκοπάκης, Πολογεώργης, Αβέρκα 4, Χάλαρης.

Δεν πέταξε ο ΟΦΗ

Δεν έγινε ο αγώνας ΠΑΟΚ - ΟΦΗ, που ήταν προγραμματισμένος για σήμερα στις 15.00 στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης.

Η αποστολή του ΟΦΗ δεν μπόρεσε να αναχωρήσει με την προγραμματισμένη πτήση από το αεροδρόμιο Ηρακλείου, λόγω της σκόνης. Ο αγώνας θα οριστεί εκ νέου από την ΚΟΕ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News