Αυλαία στη 19η αγωνιστική της Α1 πόλο με το Ολυμπιακός-Υδραϊκός

Σπορ
Αυλαία στη 19η αγωνιστική της Α1 πόλο με το Ολυμπιακός-Υδραϊκός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε κρίσιμη καμπή το πρωτάθλημα με τις δύο κρητικές ομάδες να διεκδικούν την παραμονής τους

Ανοίγει σήμερα η αυλαία της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 υδατοσφαίρισης των ανδρών με την αναμέτρηση Ολυμπιακός-Υδραϊκός, η οποία θα φιλοξενηθεί στις 19:30 στο κολυμβητήριο του Πειραιά. Το πρωτάθλημα επαναρχίζει μετά από δύο εβδομάδες διακοπής λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής, αλλά και της διεξαγωγής του φάιναλ φορ του Κυπέλλου.

Τα υπόλοιπα παιχνίδια θα διεξαχθούν το προσεχές Σάββατο με τον ΟΦΗ να υποδέχεται στις 17:00, στο κολυμβητήριο του Ηρακλείου, το Παλαιό Φάληρο και το Ναυτικό Όμιλο Χανίων να αντιμετωπίζει επίσης στην έδρα του τον ΠΑΟΚ, στις 16:00.

Οι δύο κρητικές ομάδες συνεχίζουν να παλεύουν για την παραμονή τους στην κατηγορία και αυτός ήταν ο λόγος που το περασμένο σαββατοκύριακο αναμετρήθηκαν στο κολυμβητήριο του Ηρακλείου σε σειρά φιλικών. Πρόθεση των προπονητών ήταν να διατηρήσουν σε αγωνιστικούς ρυθμούς τους παίκτες τους, προκειμένου να είναι έτοιμοι για τα σημαντικά παιχνίδια που ακολουθούν.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων του Σαββάτου έχει ως εξής: Κολ. Εθνικό Χανίων (16:00) Ν.Ο. Χανίων-ΠΑΟΚ (Δαμιανάκης, Μοίραλης), Κολ. ΝΟΒ, Λαιμός (15:30) Βουλιαγμένη-Γλυφάδα, Κολ. Ιωνικό 16:30 Ν.Ο. Χίου-Απόλλων Σμύρνης, Κολ. Εθνικό Ηρακλείου 17:00 ΟΦΗ-Π. Φάληρο (Χατζηαναστασίου, Σαρρής). Κυριακή, 1/4: Κολ. Δημοτικό Νέας Σμύρνης 19:30 Πανιώνιος-Εθνικός.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News