Με την σκληροτράχηλη Βουλιαγμένη στο κύπελλο ο ΝΟΡ

Σπορ
Με την σκληροτράχηλη Βουλιαγμένη στο κύπελλο ο ΝΟΡ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η κλήρωση για τους ημιτελικούς του κυπέλλου στο πόλο γυναικών έφερε αντιμέτωπες τις ομάδες του ΝΟ Ρεθύμνου με την σκληροτράχηλη Βουλιαγμένη ενώ στο άλλο παιχνίδι ο Ολυμπιακός θα βρει στο δρόμο του το Νηρέα Χαλανδρίου.

Η κλήρωση των Ημιτελικών αγώνων του 1ου Final Four Κυπέλλου Ελλάδας υδατοσφαίρισης Γυναικών πραγματοποιήθηκε σήμερα (13/3) και θα διεξαχθεί το Καρπενήσι το διήμερο 30 και 31 Μαρτίου.

Η Ρεθυμνιώτικη ομάδα έχει δύσκολο «έργο» απέναντι στο δυναμικό της Βουλιαγμένης για τον 1ο ημιτελικό ενώ στον άλλο ημιτελικό ο πρωταθλητής Ολυμπιακός είναι το ξεκάθαρο φαβορί απέναντι στον Νηρέα Χαλανδρίου ο οποίος θα «παλέψει» με τις δυνατότητες που έχει.

Οι νικήτριες ομάδες θα αγωνιστούν την επομένη (31/3) στον Τελικό της διοργάνωσης. Ο Αντιπρόεδρος της ΚΟΕ Γιώργος Κατσαρός, μιλώντας πριν την κλήρωση, επεσήμανε την σπουδαιότητα που έχει η διοργάνωση αλλά και τη συμβολή της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και προσωπικά του Περιφερειάρχη της Κώστα Μπακογιάννη, σ’ αυτό.

"Είναι ιστορική στιγμή για την ελληνική γυναικεία υδατοσφαίριση η διοργάνωση του 1ου Final Four. Με τη την ενεργό συμβολή και βοήθεια του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κώστα Μπακογιάννη, που έκανε πράξη την υπόσχεση του, η ΚΟΕ ευελπιστεί να ανοίξει μια νέα σελίδα στην ελληνική γυναικεία υδατοσφαίριση, με τις κορυφαίες της επιτυχίες στον ελληνικό αθλητισμό", τόνισε χαρακτηριστικά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News