Ιστορική πρόκριση στο φάιναλ φορ Κυπέλλου για το ΝΟΡ

Σπορ
Ιστορική πρόκριση στο φάιναλ φορ Κυπέλλου για το ΝΟΡ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε… θρίλερ εξελίχθηκε το παιχνίδι που φιλοξενήθηκε στο κολυμβητήριο του Ηρακλείου

Την πρόκρισή του στο φάιναλ φορ του Κυπέλλου υδατοσφαίρισης γυναικών, το οποίο διεξάγεται για πρώτη χρονιά φέτος, εξασφάλισε ο Ναυτικός Όμιλος Ρεθύμνου μετά τη νίκη του με 9-8 επί της Γλυφάδας στο κολυμβητήριο του Ηρακλείου.

Ο ΝΟΡ βρέθηκε να προηγείται με 9-6, όμως το παιχνίδι εξελίχθηκε σε… θρίλερ στο φινάλε καθώς η Γλυφάδα 50’’ πριν το φινάλε η μείωσε σε 9-8, ενώ ακολούθησε λάθος από τις παίκτριες του ΝΟΡ. Παρόλα αυτά οι φιλοξενούμενες δεν κατάφεραν καν να εκτελέσουν επίθεση κι έτσι οι Ρεθυμνιώτισσες προκρίθηκαν στο φάιναλ φορ που θα διεξαχθεί στο Καρπενήσι.

Στο 0.22 του τρίτου οκταλέπτου αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο προπονητής του ΑΝΟ Γλυφάδας Τάσος Πιρπιρής για έντονη διαμαρτυρία και ενώ νωρίτερα είχε παρατηρηθεί με κίτρινη κάρτα για τον ίδιο λόγο.

Τα οκτάλεπτα: 2-1, 2-2, 3-2, 2-3.

ΝΟ Ρεθύμνου (Κώστας Φιτσανάκης): Κυριακάκη Φ., Καρυπίδου Μ. 1, Κυριακάκη Κ., Φαρμάκη Μ., Γαβαλά 2, Συριανόγλου, Στρατιδάκη, Πέττα 1, Φαρμάκη Ε. 4, Πατσαχάκη, Μαλιαρού, Καρυπίδου Η. 1.

ΑΝΟ Γλυφάδας (Τάσος Πιρπιρής): Ζοφώλη, Τσελέντη 1, Ελληνιάδη 2, Λούδη, Μαμόγλου 3, Κόλλια, Παπαναστασίου Α., Γρηγοροπούλου 1, Ακριτίδου, Ντάσιου, Παπαναστασίου Δ., Αρχοντάκη, Κοντονή 1, Γιαννοπούλου.

Διαιτητές: Χατζηαναστασίου, Μπουδραμής

Αλυτάρχης: Μιχάλης Σπαγουλάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News