default-image

Πρεμιέρα με νίκη για την Εθνική Νέων Ανδρών

Αθλητισμός
Πρεμιέρα με νίκη για την Εθνική Νέων Ανδρών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άρχισε το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πόλο νέων ανδρών, με τα πρώτα παιχνίδια να πραγματοποιούνται την χθεσινή ημέρα και την Εθνική μας ομάδα να παίρνει την νίκη απέναντι στο Μαυροβούνιο, με 12-10.

Η Εθνική μας ομάδα πραγματοποίησε μια πολύ καλή εμφάνιση, καταφέρνοντας να πάρει μια σημαντική νίκη έναντι του Μαυροβουνίου. Σε όλη την διάρκεια του αγώνα, καμία ομάδα δεν μπόρεσε να πάρει μεγάλο προβάδισμα, αφού και οι δύο ήταν πολύ κοντά στο σκορ.

Το παιχνίδι, ουσιαστικά, κρίθηκε στο τελευταίο οκτάλεπτο, το οποίο ξεκίνησε με τις ομάδες να είναι ισόπαλες (9-9), με τους παίκτες όμως του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου να σημειώνουν το τελικό 12-10. Η εθνική μας ομάδα, στρέφεται τώρα στο επόμενο παιχνίδι με την Ουγγαρία και αν καταφέρει να επικρατήσει, θα έχει πολλές πιθανότητες για την πρωτιά του ομίλου.

Ελλάδα - Μαυροβούνιο: 12-10 (5-4, 2-3, 2-2, 3-1)

Ελλάδα (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Μασμανίδης 3, Μουρατίδης 2, Παπαναστασίου 2, Γαρδίκας 1, Νικολαΐδης 1, Γιαννόπουλος 1, Δελαγραμμάτικας 1,Καπετανάκης 1, Κουρούβανης, Ζερδεβάς, Γκιουβέτσης, Τσαχειλίδης, Λιαπάκης

Μαυροβούνιο (Ζόραν Ιβανόσκι): Ουκρόπινα 3, Βουγιάσεβιτς 2, Σπάιτς 2, Γκαρντάσεβιτς Μοσκόβ 2, Μίτροβιτς 1, Ράντοβιτς, Τεσάνοβιτς, Κολέσκο, Μάτκοβιτς, Τσέτσκοβιτς, Σάβελιτς, Φρανέτα

Όσον αφορά τα υπόλοιπα παιχνίδια και τον πρώτο όμιλο, η Ιταλία επιβλήθηκε της Τουρκίας κερδίζοντας με 20-5, ενώ η Σερβία επικράτησε της Γερμανίας με 15-3, επιβεβαιώνοντας και οι δύο την καλή αγωνιστική τους κατάσταση. Στον δεύτερο όμιλο, η Ρωσία έκανε επίδειξη δύναμης, νικώντας με 31-3 το Αζερμπαϊτζάν. Η Κροατία, με την σειρά της πήρε την νίκη απέναντι στην Γεωργία με το παιχνίδι να λήγει 13-6. Στην συνέχεια, από τον τρίτο όμιλο ξεκίνησαν με νίκες η Ισπανία και η Ολλανδία, κερδίζοντας την Ρουμανία με 20-4 και την Σλοβακία με 9-5 αντίστοιχα. Στον τέταρτο και τελευταίο όμιλο, η Εθνική μας ομάδα επικράτησε του Μαυροβουνίου με 12-2, ενώ η Ουκρανία με την σειρά της πήρε πολύ εύκολα το ματς απέναντι στην Μάλτα με 22-5.

Η Βαθμολογία:

Α'ΟΜΙΛΟΣ

1)      Ιταλία 3

2)      Σερβία 3

3)      Γερμανία 0

4)      Τουρκία 0

Β' ΟΜΙΛΟΣ

1)      Ρωσία 3

2)      Κροατία 3

3)      Γεωργία 0

4)      Αζερμπαϊτζάν 0

Γ' ΟΜΙΛΟΣ

1)      Ισπανία 3

2)      Ολλανδία 3

3)      Σλοβακία 0

4)      Ρουμανία 0

Δ' ΟΜΙΛΟΣ

1)      Ουγγαρία 3

2)      Ελλάδα 3

3)      Μαυροβούνιο 0

4)      Μάλτα 0

Πηγή: www.sport-fm.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News