default-image

Διακρίσεις για Φιτσανάκη και αδελφές Φαρμάκη του ΝΟΡ

Σπορ
Διακρίσεις για Φιτσανάκη και αδελφές Φαρμάκη του ΝΟΡ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ομάδα γυναικών του Ναυτικού Ομίλου Ρεθύμνου έγραψε ιστορία φέτος στο πρωτάθλημα της Α1 υδατοσφαίρισης των γυναικών κατακτώντας την 3η θέση στο πρωτάθλημα.

Δεν είναι τυχαίο, λοιπόν, που αρκετές αθλήτριες του ΝΟΡ, αλλά και ο προπονητής τους, Κώστας Φιτσανάκης, βρίσκονται στους κορυφαίους του πρωταθλήματος.

Οι διαπιστευμένοι αθλητικοί συντάκτες στην ΚΟΕ, ανέδειξαν μέσω σχετικής τους ψηφοφορίας που οργανώθηκε από το Γραφείο Τύπου της Ομοσπονδίας, τους Κορυφαίους στα πρωταθλήματα υδατοσφαίρισης Α1 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών για το 2016

Έτσι, πολυτιμότερη (MVP) πολίστρια αναδείχτηκε η Αλεξάνδρα Ασημάκη (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ) με 15 ψήφους, όμως ακολούθησε σε ψήφους η Έλενα Φαρμάκη του ΝΟΡ, ενώ ψήφο πήρε και η Μαρία Φαρμάκη (ΝΟΡ).

Καλύτερη τερματοφύλακας αναδείχτηκε η Έλενα Κούβδου (ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ) με 19 ψήφους, ενώ ακολούθησε η Χρυσή Διαμαντοπούλου (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ) με 12.

Καλύτερο Προπονητή, αναδείχτηκε ο Χάρης Παυλίδη (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ) με 18 ψήφους, ενώ στη δεύτερη θέση ψηφίστηκε ο Κώστας Φιτσανάκης του ΝΟΡ με 9 ψήφους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News