default-image

Στην τελικό της Ευρωλίγκας ο Ολυμπιακός

Σπορ
Στην τελικό της Ευρωλίγκας ο Ολυμπιακός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, ο Ολυμπιακός νίκησε με 10-8 την Κίνεφ στο κατάμεστο Παπαστράτειο και πήρε την πρόκριση στον τελικό της Ευρωλίγκας για πρώτη φορά στην ιστορία τους!

Ένα χρόνο μετά την κατάκτηση του Len Trophy οι «ερυθρόλευκες» βρίσκονται μπροστά σε μια ακόμα τεράστια επιτυχία, αφού θα διεκδικήσουν τον μεγάλο ευρωπαϊκό τίτλο για πρώτη φορά στην ιστορία τους. Αντίπαλος στον τελικό που θα γίνει το Σάββατο στις 20:15 θα είναι ένας εκ των Σαμπαντέλ και Ούιπεστ, που αναμετρούνται στον δεύτερο ημιτελικό.

Τα κορίτσια του Χάρη Παυλίδη με μεγάλο όπλο την άμυνα και την Μπιανκόνι, που πέτυχε και έξι γκολ, να βγάζει «φωτιές», αλλά και φοβερές αποκρούσεις της Διαμαντοπούλου, επιβλήθηκαν του ρωσικού μεγαθήριου, με τρομερή εμφάνιση κυρίως στο πρώτο ημίχρονο.

Τα οκτάλεπτα: 3-3, 3-2, 1-2, 3-1.

Ολυμπιακός (Παυλίδης): Διαμαντοπούλου, Τετζαλίδου, Ελευθερία Πλευρίτου, Σώρα, Μανωλιουδάκη 1, Αβραμίδου, Ασημάκη 1, Μαργαρίτα Πλευρίτου 1, Καλογεράκου, Σάουθερν 1, Μπιανκόνι 6, Νιαρχάκου, Σταματαπούλου.

Κίνεφ Κίρισι (Νάριτσα): Κάρναουκ, Ζουμπκόβα 3, Προκοφίεβα 2, Σιμάνοβιτς 1, Κουρόσκινα, Κρίμερ, Μπάλαϊ, Κιρίλτσεβα, Ιακούσεβα, Χοχριάκοβα 1, Ιβάνοβα 1, Ριζκόβα, Ιούσκοβα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News