Πόλο

Δύο μεταγραφές το πόλο του ΝΟΧανιά

Την προετοιμασία του για το πρωτάθλημα πόλο  της Α2 ανδρών ξεκίνησε υπό τις τεχνικές οδηγίες του Ηλία Μαχαίρα ο ΝΟ Χανίων  που βρίσκεται στη διαδικασία ενίσχυσης και συμπλήρωσης του έμψυχου δυναμικού της, με δύο πρώην πολίστες να επιστρέφουν.

Πρόκειται για τον Γιώργο Κατσουλάκη που μετά από πολλά χρόνια θα φορέσει ξανά το σκουφάκι της ομάδας που τον ανέδειξε και τον έμπειρο Γιάννη Αυγουστιανάκη. Ο Ναυτικός Ομιλος επιδιώκει να καλύψει το κενό του Μιχάλη Σαρτζετάκη ο οποίος συνεχίζει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό.

Αντίπαλοι του Ν.Ο.Χ. ΑΝΕΚ LINES όπως προέκυψε από την κλήρωση θα είναι ο Ηλυσιακός, ο ΟΦΗ, ο Ν.Ο. Ρεθύμνου και η Ηλιούπολη, με τον Ηλία Μαχαίρα να την χαρακτηρίζει δύσκολη.

«Η κλήρωση ήταν πάλι άσχημη για το Ναυτικό Όμιλο Χανίων διότι καλούμαστε να παίξουμε με τα δύο φαβορί για άνοδο που είναι ο Ηλυσιακός και η Ηλιούπολη. Την Ηλιούπολη την είχαμε αποκλείσει πέρσι στην προκριματική φάση και φέτος έχει ενισχυθεί για να φτάσει στο στόχο της που είναι η Α1, ο δε Ηλυσιακός έχει ενισχυθεί με πολλούς παίκτες από την Α1.

Εμείς έχουμε την απουσία του Σαρτζετάκη και προσπαθούμε να την καλύψουμε ενώ επέστρεψαν οι Κατσουλάκης και Αυγουστιανάκης και θεωρώ ότι θα είμαστε ανταγωνιστικοί. Θα παλέψουμε για να μπούμε "σφήνα" σε αυτές τις δύο ομάδες και να περάσουμε στην τελική φάση έτσι ώστε να διεκδικήσουμε ξανά την άνοδο στην Α1, πράγμα που θα είναι όμως πολύ δύσκολο», τονίζει ο Χανιώτης τεχνικός.

Αναλυτικά η κλήρωση της Α2, με δύο ομάδες από κάθε όμιλο να περνάνε στην τελική φάση, είναι η εξής:

Όμιλος Αθηνών: Μίλων, Ν.Ε. Πατρών, Νηρέας Γέρακα, Ιωνικός Νίκαιας, Ν.Ο. Πατρών.

Όμιλος Κρήτης: Όμιλος Α': Ηλυσιακός, ΟΦΗ, Ν.Ο. Χανίων ΑΝΕΚ LINES, Ν.Ο. Ρεθύμνου, Ηλιούπολη.

Όμιλος Βόλου: ΝΑΟ Κέρκυρας, ΟΥΚ Βόλου, Ν.Ο. Χαλκίδας, Ν.Ε. Λαμίας, ΝΟΒΑ.

Επιτυχημένη η χριστουγεννιάτικη γιορτή του πόλο

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η χριστουγεννιάτικη γιορτή του Τμήματος υδατοσφαίρισης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων την Τετάρτη (17/12) το απόγευμα στο κολυμβητήριο Χανίων.

Δεκάδες παιδιά που αποτελούν την υποδομή του Τμήματος συνοδευόμενα από τους γονείς τους, δέχτηκαν δώρα και επαίνους για τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα εκμάθησης. Ντυμένοι Αη Βασίληδες μετέτρεψαν το κλίμα σε πολύ εορταστικό, με τους μικρούς πολίστες να περνάνε μία υπέροχη ώρα στο κολυμβητήριο, όση κράτησε αυτή η πολύ όμορφη εκδήλωση.

Εκ μέρους της διοίκησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων παραβρέθηκαν η πρόεδρος Χαρούλα Πράπα Μυλωνάκη και ο αντιπρόεδρος Σπύρος Μαραγκουδάκης, δίνοντας ευχές στα παιδιά, τα οποία και αποτελούν το μέλλον της χανιώτικης υδατοσφαίρισης.

Στο πλαίσιο δε της εκδήλωσης υπήρξε αγώνας επίδειξης από τους μικρούς πολίστες, με τους γονείς να καμαρώνουν από χαρά, αλλά και τον Ηλία Μαχαίρα να δίνει εξηγήσεις σχετικά με τους κανονισμούς που διέπουν το άθλημα.

«Αυτή η εκδήλωση ήταν μία πολύ σημαντική ενέργεια του Ναυτικού Ομίλου Χανίων που γίνεται σε όλα τα Τμήματα τα τελευταία χρόνια», τονίζει ο κ. Μαχαίρας, «είναι σημαντικό να έρχονται πιο κοντά τα παιδιά και να τους δίνεται αγάπη αυτές τις δύσκολες μέρες που περνάει ο τόπος μας. Στον Όμιλο γίνεται μία σοβαρή προσπάθεια από τους προπονητές που βρίσκονται στο τμήμα εκμάθησης.

Έχουν εγγραφεί πολλά νέα παιδιά και ίσως η επόμενη μέρα να είναι πιο "ζεστή" για το πόλο του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, όμως χρειάζεται υπομονή και πολλά χρόνια ώστε να φτάσουν αυτά τα παιδιά στις πρώτες ομάδες. Μπορώ να πω όμως ότι στις μικρές ηλικίες έχει γραφτεί ένας μεγάλος αριθμός παιδιών που δεν είχαμε τα προηγούμενα χρόνια», τονίζει ο προπονητής του Ν.Ο.Χ.

.

Σχόλια