Δύο μετάλλια κατέκτησε η Μηλάκη στην Γερμανία

Σπορ
Δύο μετάλλια κατέκτησε η Μηλάκη στην Γερμανία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην 14η θέση της παγκόσμιας κατάταξης βρίσκεται η αθλήτρια του ΠΑΣ Άτλαντα Ρεθύμνου…

Μία από τις σπουδαιότερες στιγμές της φετινής χρονιάς έζησε η ποδηλάτισσα του ΠΑΣ Άτλαντα Ρεθύμνου, Αργυρώ Μηλάκη, κατακτώντας ένα ασημένιο και ένα χάλκινο μετάλλιο στο Grand Prix Bahnen Tournee της Γερμανίας.

Ένα αλησμόνητο αγωνιστικό τριήμερο ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία για την πρωταθλήτρια μας, η οποία συνεχίζει ακάθεκτη για τον μεγάλο στόχο της που είναι η πρόκριση στου Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. Μαζί με τον «αρχιτέκτονα» των επιτυχιών, Γιώργο Βαρβεράκη, βαδίζουν στον σωστό δρόμο για την εκπλήρωση του ονείρου.

Αυτή τη φορά συμμετείχε στο φημισμένο Grand Prix Bahnen Tournee της Γερμανίας σε Dudenhofen και Singen, όπου έδωσαν το «παρών» 36 κορυφαίες ποδηλάτισσες του κόσμου. Στο Ολυμπιακό αγώνισμα του Όμνιουμ ανέβηκε στο 2ο σκαλί του βάθρου, πίσω μόνο από τη Νορβηγίδα, Ανίτα Στένμπεργκ, προσθέτοντας πολύτιμους βαθμούς στη συνολική της κατάταξη. Πλέον, έχει 340 βαθμούς, οι οποίοι την κατατάσσουν στην 14η θέση στον κόσμο, βλέποντας πως ο στόχος βρίσκεται ολοένα κα πιο κοντά.

Παράλληλα, κατάφερε να δείξει τις ικανότητες της και στο Elimination, όπου κατέκτησε την 3η θέση στο Dudenhofen.

Πλέον, επόμενος σταθμός είναι η Σερβία με την Εθνική ομάδα ποδηλασίας δρόμου, με τη διοργάνωση να είναι προγραμματισμένη για τις 3-4 Ιουνίου.

Ο ΠΑΣ Άτλας Ρεθύμνου με ανακοίνωση του συγχαίρει την Αργυρώ Μηλάκη για μία ακόμα φορά, τόσο για την αγωνιστικότητα και τις διακρίσεις, όσο και την καθημερινή σκληρή δουλειά για να φτάσει στην κορυφαία αθλητική διοργάνωση του κόσμου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News