Με την υποστήριξη της "Κωτσόβολος" ο "ΔΕΗ Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος"

Σπορ
Με την υποστήριξη της "Κωτσόβολος" ο "ΔΕΗ Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νικητής στο ΕΤΑΠ του Ηρακλείου ο Στάνισλαβ Ανιολκόφσκι...

Ενεργή συμμετοχή έχει για μία ακόμη χρονιά η εταιρία Κωτσόβολος στον «ΔΕΗ Διεθνή Ποδηλατικό Γύρο Ελλάδας» που ξεκίνησε από το Ηράκλειο και θα ολοκληρωθεί το Σάββατο στην Αρχαία Ολυμπία με τη συμμετοχή 120 αθλητών από 20 επαγγελματικές και εθνικές ομάδες οι οποίες θα διανύσουν περισσότερα από 650 χιλ. μέσω συνολικά 5 ΕΤΑΠ που θα περάσουν από τρεις Περιφέρειες, Κρήτης, Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας και 23 δήμους.

Ως Μεγάλος Χορηγός και με σκοπό να παροτρύνει όλους τους ανθρώπους να ζήσουν μία Καλύτερη Ζωή, η Κωτσόβολος στηρίζει για 2η συνεχή χρονιά τη γιορτή αυτή του αθλητισμού, ακολουθώντας τις διαδρομές του «ΔΕΗ Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας» και θέτοντας στο επίκεντρο τη βιωσιμότητα και τους εναλλακτικούς τρόπους μετακίνησης, πρωτοβουλίες που την ανέδειξαν “Green Brand of the Year 2023” για την Ελλάδα.

«H “Kωτσόβολος” για άλλη μια φορά στηρίζει τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα της χώρας μας τα οποία προσφέρουν μοναδικό θέαμα και εμπειρίες καλύτερης ζωής. Ως μεγάλος χορηγός του «ΔΕΗ Διεθνή Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας» βάζουμε στο επίκεντρο της παρουσίας μας την βιωσιμότητα και προωθούμε εναλλακτικούς τρόπους μετακίνησης, μία από τις πράσινες πρωτοβουλίες μας που είχαμε την χαρά να μας αναδείξουν και Green Brand of the Year 2023 στην Ελλάδα», τόνισε στην «Ν.Κ.» η κ. Κωνσταντίνα Λεβαντή, PR CSR Internal Communication Manager της «Κωστόβολος».

Η εταιρεία βρέθηκε την Τετάρτη στο Ηράκλειο Κρήτης και την Πέμπτη βρίσκεται στην Καλαμάτα με πλούσιες δράσεις και μεγάλες εκπλήξεις στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους του «ΔΕΗ Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας». Συγκεκριμένα, στο περίπτερο της «Κωτσόβολος», το κοινό είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει την ευρεία γκάμα από wearables, smartphones, καθώς και ηλεκτρικά πατίνια Xiaomi. Σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα, οι επισκέπτες κλήθηκαν να συμμετέχουν στο “e-mobility challenge”, αντιμετωπίζοντας την υπέρτατη πρόκληση, τεστάροντας άμεσα τις επιδόσεις τους με τα προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας της Xiaomi. Ο στόχος ήταν να κάνουν την ίδια διαδρομή που διανύουν οι αθλητές του Ποδηλατικού Γύρου. Εκείνοι που δέχθηκαν το “e-mobility challenge”, συμμετείχαν σε κλήρωση με έπαθλο ένα Redmi Watch 2 Lite της Xiaomi.

«Όσοι επισκέπτονται το περίπτερο μας έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά και να δοκιμάσουν ηλεκτρικά πατίνια και προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας της Xiaomi, να πάρουν μέρος σε πολύ ωραίες δραστηριότητες όπως το e-mobility challenge , να διεκδικήσουν πλούσια δώρα τεχνολογίας αλλά και να δουν ένα μοναδικό θέαμα από super jams από BMX top athletes, σε μία ωραία πίστα και να διεκδικήσουν ωραία δώρα», επεσήμανε η εκπρόσωπος της «Κωτσόβολος».

Επιπλέον, σε μία ειδική ράμπα, BMX pro athletes οι Γιώργος Νταβουτιάν και Άγγελος Δεμενεόπουλος σε Ηράκλειο & Καλαμάτα, ο Κώστας Μανωλακάκης στο Ηράκλειο και ο Δημήτρης Ρούσσος στην Καλαμάτα) προσφέρουν ένα show με jams και πολλές ακόμα δράσεις για όλους τους επισκέπτες του περιπτέρου της Κωτσόβολος. Παράλληλα, ο action photographer Άλεξ Γρυμάνης δίνει τα κατάλληλα tips για την τέλεια λήψη με ένα κινητό Xiaomi, καλώντας τον κόσμο να λάβει μέρος στο challenge της καλύτερης φωτογραφίας, για να κερδίσει ένα κινητό Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ με κάμερα 200MP.

Τα ηλεκτρικά ποδήλατα παραδόσεων της «Κωτσόβολος», βρέθηκαν την Τρίτη στους δρόμους του Ηρακλείου Κρήτης και την Τετάρτη στης Καλαμάτας, όπου θα «κάνουν μία στάση», καλώντας τους τυχερούς - περαστικούς να συμμετέχουν στο “Green Delivery” challenge και να λάβουν μέρος σε μία κλήρωση με έπαθλο ένα ηλεκτρικό πατίνι Xiaomi Scooter.

«Για όσους τύχει να συναντήσουν το ηλεκτρικό ποδήλατο παραδόσεων της «Κωτσόβολος», στις πόλεις που περνάει ο Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας, μην διστάσουν να πάρουν μέρος στο Green Delivery Challenge για να διεκδικήσουν ένα ηλεκτρικό πατίνι της Xiaomi και να βάλουν και εκείνοι τη βιώσιμη μετακίνηση στη ζωή τους. Να ευχηθούμε καλή επιτυχία στους αθλητές μας, να έχουν όμορφες και ασφαλείς διαδρομές. Και όσον αφορά εμάς ας φροντίσουμε να φωτίζουμε όλο και περισσότερες πράσινες διαδρομές της ζωής μας για να ελπίζουμε σε ένα καλύτερο βιώσιμο μέλλον», κατέληξε η κ. Λεβαντή.

Συναρπαστικό το 1ο ΕΤΑΠ του Ηρακλείου

Συναρπαστικό ήταν το φινάλε στο 1ο ΕΤΑΠ του «ΔΕΗ Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας». Στο μαζικό σπριντ που έγινε στο λιμάνι του Ηρακλείου, ο Στάνσιλαβ Ανιολκόφσκι της Human Powered Health, πέρασε οριακά πρώτος τη γραμμή του τερματισμού μπροστά από τον Πορτογάλο Γιούρι Λεϊτάο της Caja Rural και πανηγύρισε την τέταρτη νίκη της καριέρας του. Στην τρίτη θέση τερμάτισε ο Τάιλερ Στάιτς της ομάδας Κ23 των ΗΠΑ.

«Έγινε καταπληκτική δουλειά από τους συναθλητές μου κι εγώ χρειάστηκε μόνο να ολοκληρώσω αυτήν την προσπάθεια. Η Bolton Equities Black Spoke έλεγξε το ΕΤΑΠ από την αρχή, αλλά είχαμε στόχο να «χτυπήσουμε» το τελικό σπριντ. Περίμενα αυτή τη σεζόν δύο χρόνια, οπότε αυτή είναι μια υπέροχη μέρα για μένα. Ήρθαμε για να κερδίσουμε το ΕΤΑΠ, αλλά και τη γενική, καθώς πλέον η διαφορά είναι μικρή και θα κυνηγήσουμε τα μπόνους δευτερόλεπτα στη συνέχεια», τόνισε ο νικητής του αγώνα του Ηρακλείου.

Στο πρώτο γκρουπ των αθλητών που κάλυψαν τα 187.7 χλμ του πρώτου ΕΤΑΠ σε 4 ώρες και 35 λεπτά, βρέθηκε και ο κάτοχος της γαλάζιας φανέλας, Άαρον Γκέιτ της Bolton Equities Black Spoke, και έτσι κατάφερε να διατηρηθεί στην πρώτη θέση της γενικής κατάταξης.

Στη δεύτερη θέση, εννέα δευτερόλεπτα πίσω, διατηρήθηκε και ο συναθλητής του, Ρόρι Τάουνσεντ, ενώ τρίτος ανέβηκε ο Ανιολκόφσκι, καθώς με τα δέκα δευτερόλεπτα μπόνους που πήρε για τη νίκη του στο ΕΤΑΠ , μείωσε τη διαφορά του από τον Γκέιτ από τα 22 στα 12 δευτερόλεπτα.

Τη λευκή φανέλα διατήρησε και ο Λόγκαν Κάρι, επίσης της Bolton Equities Black Spoke, ενώ την κόκκινη των πόντων της «Κωτσόβολος» φορά πλέον ο Ρεμί Λελαντέ της Team Legendre και την πορτοκαλί, για τη βαθμολογία των βουνών, ο Πολωνός Τόμας Μπουτζίνσκι της Mazowsze Serce Polski.

Στην 6η θέση της γενικής κατάταξης βρίσκεται ο Κύπριος πρωταθλητής Ανδρέας Μιλτιάδης και στην 35η ο Γιώργος Μπούγλας, πρώτος μεταξύ των μελών της ελληνικής εθνικής ομάδας.

Το 2ο ΕΤΑΠ γίνεται αύριο στη διαδρομή Μυκήνες- Καλαμάτα (178,3 χλμ.).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News