Εξαιρετικός ο Άτλας Ρεθύμνου στο Πανελλήνιο Δρόμου

Σπορ
Εξαιρετικός ο Άτλας Ρεθύμνου στο Πανελλήνιο Δρόμου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διακρίσεις για Χιώτη και Τζουλάκη….

Εξαιρετική ήταν η παρουσία του ΠΑΣ Άτλαντα Ρεθύμνου στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα δρόμου, που διεξήχθη από την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας σε συνεργασία με τον Ποδηλατικό Γυμναστικό Σύλλογο Λάρισας και την υποστήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας, των Δήμων Αγιάς, Κιλελέρ.

Σπουδαίες εμφανίσεις πραγματοποίησαν οι αθλητές-τριες Γιάννης Χιώτης και Αθηνά Τζουλάκη, ενώ εξαιρετικός ήταν και ο Ρεθυμνιώτης, Γιάννης Δαβαρίας, ο οποίος έτρεξε με τα χρώματα της ιταλικής Overall Cycling team. Ο Χιώτης απέδειξε ξανά γιατί είναι ένας από τους κορυφαίους Έφηβους, κατακτώντας την 3η θέση στο αγώνισμα της Αντοχής, διανύοντας τα 80χλμ. σε 3.36:11, ενώ κατετάγη 7ος στην Ατομική Χρονομέτρηση. Επίσης, η Αθηνά Τζουλάκη κατέκτησε την 6η θέση τόσο στην Αντοχή (80χλμ.), όσο και στην Ατομική χρονομέτρηση στην κατηγορία Νεανίδων. Ακόμα, ο Γιάννης Δαβαρίας φόρεσε το χάλκινο μετάλλιο στην Αντοχή των Νέων Ανδρών (149χλμ.) με χρόνο 3.52:03. Να σημειώσουμε ότι η δράση συνεχίστηκε την Κυριακή στο 7ο Gran-fondo Kissavos Tour σε μία πανέμορφη διαδρομή 72 χιλιομέτρων.

Παράλληλα, εκ μέρους της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας, ο έφορος υλικού και μέλος του Δ.Σ. κ. Μιχάλης Ταταράκης και πρόεδρος τους ΠΑΣ «Άτλας» Ρεθύμνου, τίμησε τον Δήμαρχο Τεμπών για την πολύτιμη συμβολή του στη διοργάνωση του Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Δρόμου για την αγωνιστική περίοδο 2023.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΡΕΘΥΜΝΙΩΤΩΝ

3ος Γιάννης Χιώτης (Εφήβων – ΠΑΣ Άτλας) με 3.36:11 (80χλμ.)

6η Αθηνά Τζουλάκη (Νεανίδων – ΠΑΣ Άτλας) με 2.41:40 (80χλμ.)

3ος Γιάννης Δαβαρίας (Νέων Ανδρών – Overall Cycling team) με 3.52:03 (149χλμ.)

Ατομική Χρονομέτρηση

7ος Γιάννης Χιώτης (Εφήβων – ΠΑΣ Άτλας) με 27:25 (19χλμ.)

6η Αθηνά Τζουλάκη (Νεανίδων – ΠΑΣ Άτλας) με 24:10 (15χλμ.)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News