Προπονητής του «Αtlas Junior» ο Χρήστος Ανεσιάδης

Σπορ
Προπονητής του «Αtlas Junior» ο Χρήστος Ανεσιάδης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναλαμβάνει το δύσκολο έργο της ανάπτυξης του αθλήματος και της καθοδήγησης μικρών παιδιών...

Συνεχίζοντας την προσπάθεια ανάπτυξης της ποδηλασίας, ο ΠΑΣ Άτλας Ρεθύμνου ανακοίνωσε τη συνεργασία του με τον προπονητή και εκπαιδευτικό, Χρήστο Ανεσιάδη, ο οποίος θα αναλάβει την ανάπτυξη της Ακαδημίας, Atlas junior.

Ο Χρήστος Ανεσιάδης έχει συνδέσει το όνομα του με τη Ρεθυμνιώτικη ποδηλασία και τον ΠΑΣ Άτλαντα από το 2006, όταν και ίδρυσε τον Σύλλογο μαζί με τον Σταύρο Παλιεράκη. Πλέον, θα αναλάβει το δύσκολο έργο της ανάπτυξης του αθλήματος και της καθοδήγησης μικρών παιδιών, με στόχο την απόκτηση ποδηλατικών δεξιοτήτων ώστε να λάβουν τις απαραίτητες γνώσεις για να γίνουν καλοί οδηγοί στο μέλλον. Η ημερομηνία έναρξης της Ακαδημίας Atlas Junior είναι η 16η Ιανουαρίου 2023.

«Η σχέση μου με τον ΠΑΣ Άτλαντα κρατάει από παλιά, καθώς την Ακαδημία την ιδρύσαμε μαζί με τον Σταύρο Παλιεράκη. Η σχέση μας με τα παιδιά και την ποδηλασία είναι πολύ καλή. Το ζητούμενο για μένα και τον Άτλας Junior είναι να δώσουμε τη δυνατότητα σε όποια παιδάκια επιθυμούν, 4-8 ετών, να αποκτήσουν ποδηλατικές δεξιότητες και να γίνουν καλοί οδηγοί στο μέλλον με ασφάλεια και αυτοπεποίθηση στον δρόμο. Και όλη αυτή η διαδικασία να γίνει με έναν παιγνιώδη τρόπο όπου θα χαίρονται και θα διασκεδάζουν τα παιδιά και θα φεύγουν με χαμόγελο», τόνισε ο Χρήστος Ανεσιάδης.

Με ανακοίνωση του ο ΠΑΣ Άτλας καλωσορίζει το νέο τεχνικό και του εύχεται μία χρονιά δημιουργική, με υγεία και πολλά χαρούμενα παιδιά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News