Μετάλλια για την αποστολή του «SPS Άθλος» στο ΟΑΚΑ

Σπορ
Μετάλλια για την αποστολή του «SPS Άθλος» στο ΟΑΚΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σημαντικές επιτυχίες μικρών κατηγοριών στο Track Junior Cup...

Με σημαντική συγκομιδή μεταλλίων, δυο χρυσά και δυο αργυρά μετάλλια επιστρέφουν οι νεαρές αθλήτριες-τριες του σωματείου «SPS ΑΘΛΟΣ» από το Track Junior Cup που έγινε το Σαββατοκύριακο στο Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο του ΟΑΚΑ .

Η Πιτσουλάκη Χρύσα κέρδισε την 1η θέση στο elimination ( αγώνας αποκλεισμού ) και επίσης την 1η θέση στο τέμπο . Στα αντίστοιχα αγωνίσματα η Ψαρουδάκη Άρτεμις κατέλαβε τη 2η θέση κάνοντας το 1-2 στα αγωνίσματα της κατηγορίας κορασίδων !

«Συγχαρητήρια στα κορίτσια μας και στους προπονητές τους Σιδεράκη Αθηνά και Βαρβεράκη Γιώργο για τη νέα αυτή επιτυχία και την πρόοδο και εξέλιξη τους . Ευχαριστούμε θερμά όσους βρίσκονται κοντά και στηρίζουν το σωματείο και τους αθλητές και αθλήτριες να πετυχαίνουν ολοένα κι μεγαλύτερες επιτυχίες .ERGOSYSTEMS Ltd εταιρεία πληροφορικής , DELL, EPSON , ALOE VERA HELLAS», αναφέρει η ανακοίνωση.

Το σωματείο βρίσκεται στη 17η θέση μεταξύ 87 σωματείων στην Ελλάδα, έχοντας στις τάξεις του μόνο μικρές ηλικιακά κατηγορίες και αυτό δείχνει το μέγεθος της επιτυχίας και προοπτικής που έχει .

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News