Στην 7η θέση Πανελληνίως ο ΠΑΣ Άτλας Ρεθύμνου

Σπορ
Στην 7η θέση Πανελληνίως ο ΠΑΣ Άτλας Ρεθύμνου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

"Ήταν μια ονειρική χρονιά", τονίζει ο Γιώργος Βαρβεράκης...

Μία εκπληκτική χρονιά ολοκληρώθηκε για τον ΠΑΣ Άτλας Ρεθύμνου αφού το 2022 τον βρίσκει στην 7η θέση Πανελληνίως (χωρίς να έχουν υπολογιστεί οι αγώνες πίστας στο εξωτερικό), μία τεράστια επιτυχία για τον Σύλλογο που συνεχίζει υπηρετεί το άθλημα με σεβασμό και με στόχο την ανάπτυξη του.

«Η χρονιά ήταν ονειρική! Κυρίως όμως ανοίξαμε δρόμους και έχουμε προοπτικές! Τα περιθώρια είναι μεγάλα και πιστεύω ότι έχουμε βάλει πλέον τις βάσεις για ακόμα περισσότερα. Το κυνήγι της Ολυμπιακής πρόκρισης, τα Πανευρωπαϊκά και Παγκόσμια πρωταθλήματα Ελίτ αλλά και Εφήβων-Νεανίδων είναι οι προκλήσεις για τη νέα χρονιά ! Έχουμε και το υλικό αλλά και τη γνώση και θέληση να τα πετύχουμε. Εύχομαι μόνο να έχουμε υγεία και δύναμη… να ονειρευόμαστε ! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους του σωματείου για τη σωστή και σοβαρή δουλειά και ένα μεγάλο μπράβο σε αθλητές και γονείς για όσα έχουν πετύχει μέχρι σήμερα!», τόνισε ο προπονητής των επιτυχιών, Γιώργος Βαρβεράκης,

Αναμφίβολα η ομάδα του Ρεθύμνου βρίσκεται στην ελίτ της ελληνικής ποδηλασίας, ξεχωρίζοντας ανάμεσα από 87 σωματεία. Οι αθλητές-τριες του διακρίθηκαν καθώς κατέκτησαν 10 μετάλλια σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα και 9 φανέλες πρωταθλητή-τριας Ελλάδος. Επίσης, τρεις ποδηλάτες-τισσες είναι εν ενεργεία μέλη των Εθνικών ομάδων. Η Αργυρώ Μηλάκη φοράει το εθνόσημο στους αγώνες πίστας και δρόμου, ο Γιάννης Χιώτης σε αγώνες δρόμου και MTB και η Αθηνά Τζουλάκη σε MTB. Μάλιστα, πρώτη φορά στην ιστορία του Συλλόγου είχαμε εκπρόσωπο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας πίστας (Παρίσι), καταλαμβάνοντας την 16η θέση, ενώ στο Πανευρωπαϊκό πήρε την 10η θέση. Ακόμα, οι Χιώτης και Τζουλάκη συμμετείχαν με επιτυχία στο Βαλκανικό πρωτάθλημα MTB.

Μία ονειρική χρονιά που φυσικά δεν θα είχε επιτευχθεί χωρίς τη βοήθεια όλων όσων προσφέρουν συνεχώς και βρίσκονται πάντα δίπλα στον Σύλλογο από οποιαδήποτε θέση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News