Μετάλλια για τον Άτλαντα στο Πανελλήνιο Ορεινής Ποδηλασίας

Σπορ
Μετάλλια για τον Άτλαντα στο Πανελλήνιο Ορεινής Ποδηλασίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέες διακρίσεις για τους ποδηλάτες- τισσες της ομάδας του Ρεθύμνου…

Συνυφασμένο με την επιτυχία είναι το όνομα του ΠΑΣ Άτλα Ρεθύμνου και των αθλητών-τριών του, μετρώντας αυτή τη φορά τρία χρυσά, ένα ασημένιο μετάλλιο και πολλές διακρίσεις στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας.

Στη Νεάπολη διεξήχθη το μεγαλύτερο ποδηλατικό γεγονός της χώρας το προηγούμενο τριήμερο (22-24/7), με τους αγώνες να διοργανώνουν η ΕΟΠ σε συνεργασία με την με την Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου, τον Δήμο Αγίου Νικολάου (ΠΑΟΔΑΝ) και τον Ποδηλατικό Όμιλο Δρήρο Νεάπολης.

Ο Σύλλογος του Ρεθύμνου έδωσε δυναμικό «παρών», συμμετέχοντας με 8 ποδηλάτες-τισσες, οι οποίοι θριάμβευσαν με τις επιδόσεις τους. Η Αθηνά Τζουλάκη πρόσθεσε ακόμα δύο χρυσά Πανελλήνια μετάλλια στη συλλογή της και συγκεκριμένα στο XCO και XCC στις Νεάνιδες. Ακόμα, ο Γιάννης Χιώτης ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου στο XCC και στο 2ο στο XCO (Εφήβων), αποδεικνύοντας τη συνεχή άνοδο και το εξαιρετικά υψηλό του επίπεδο. Επίσης, πολύ καλές παρουσίες είχαν και οι Άρτεμις Ταταράκη (5η και 8η θέση), Σταυρούλα Ηλιάκη (6η και 6η θέση) και Γεωργία Χουρδάκη (5η θέση), ενώ φοβερή προσπάθεια κατέλαβαν οι Αχιλλέας Κουκούλης, Γιώργος Φλισκουνάκης και Γιάννης Γιακουμογιαννάκης.

Μάλιστα, οι επιτυχίες των Γιάννη Χιώτη και Αθηνάς Τζουλάκη «εξαργυρώνονται» με τη συμμετοχή τους στην Εθνική ομάδα που θα λάβει μέρος στο Βαλκανικό πρωτάθλημα.

Φυσικά, ο προπονητής των επιτυχιών, Γιώργος Βαρβεράκης, ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος και ικανοποιημένος από τις εμφανίσεις των αθλητών-τριών του, σημειώνοντας: «Η ομάδα ήταν πραγματικά εντυπωσιακή! Τρία χρυσά μετάλλια και ένα ασημένιο και πολλές – πολλές καλές θέσεις μέσα στην πρώτη 8άδα δείχνουν το επίπεδο και την προοπτική της ομάδας.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους! Σε όλα τα παιδιά και τους παράγοντες και γονείς. Σε όλους που στηρίζουν την προσπάθεια που γίνεται και που φέρνει καρπούς!

Τα αποτελέσματα αυτά είναι απόρροια συστηματικής προπόνησης και πίστης στο πλάνο μας, φέρνουν την Αθήνα Τζουλάκη και τον Χιώτη Γιάννη στην Εθνική ομάδα που θα λέει μέρος στο Βαλκανικό πρωτάθλημα την επόμενη εβδομάδα! Και έχουμε και συνέχεια… Μπράβο και πάλι μπράβο!»

Ο ΠΑΣ Άτλας Ρεθύμνου συγχαίρει όλη την αποστολή, τους ποδηλάτες-τισσες μας για τις εμφανίσεις, τις επιτυχίες και την προσπάθεια τους! Η σκληρή δουλειά φαίνεται ότι αποδίδει καρπούς και σε συνδυασμό με το ταλέντο μπορεί να δημιουργήσει θριάμβους.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΡΕΘΥΜΝΙΩΤΩΝ

Τζουλάκη Αθήνα 1η στο XCO και 1η στο XCC

Χιώτης Γιάννης 1ος στο XCC και 2ος στο XCO

Ταταράκη Άρτεμις 5η στο XCC και 8η στο XCO

Ηλιάκη Σταυρούλα 6η στο XCO και 6η στο XCC

Χουρδάκη Γεωργία 5η στο XCC

Κουκούλης Αχιλλέας 43ος στο XCC

Φλισκουνάκης Γιώργος 45ος στο XCC

Γιακουμογιαννάκης Γιάννης 27ος στο XCO & 30ος στο XCC

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News